Ford Mustang Mach-E
Emissievrij personenvervoer

SchipholTaxi neemt meer dan 60 Ford Mustang Mach-E’s in gebruik

Een van de Ford Mustang Mach-E’s van SchipholTaxi. Foto: Gijs de Kruijf Photography

SchipholTaxi, en zusteronderneming RentaCab, heeft in totaal 61 Ford Mustang Mach-E’s overhandigd gekregen van Ford Nederland. Dat heeft de autofabrikant woensdag bekend gemaakt. De voertuigen worden ingezet voor emissievrij personenvervoer.

SchipholTaxi heeft naar eigen zeggen door de jaren heen veel ervaring opgedaan met elektrische modellen van andere merken, vanwege de strenge emissie-eisen die de luchthaven stelt voor concessiehoudende taxibedrijven. Uiteindelijk is de keuze op de elektrische modellen van Ford gevallen. “De belangrijkste argumenten om voor de elektrische Ford te kiezen zijn, naast de goede service van de Ford Agent, de hoogwaardige uitstraling van de Mustang Mach-E en het comfortabele en ruime interieur – voor zowel de chauffeurs als de passagiers”, motiveert Gamis el Bouakili, directeur van SchipholTaxi, zijn beslissing.

Energieverbruik

“Ook op het vlak van energieverbruik, actieradius en laadsnelheid doet de Mustang Mach-E het erg goed”, vervolgt El Bouakili zijn verhaal. “Op basis van onze ervaring met deze auto hebben we ook voor RentaCab, een zusteronderneming van SchipholTaxi, inmiddels een aantal Mustang Mach-E’s in bestelling staan. Daarnaast volgen we het nieuws over de volledig elektrische E-Transit Custom op de voet.” De Mustang Mach-E’s worden geleased via Leaseplan en geleverd en onderhouden door Ford Agent Hedin Automotive.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

SchipholTaxi neemt meer dan 60 Ford Mustang Mach-E’s in gebruik | TaxiPro
Ford Mustang Mach-E
Emissievrij personenvervoer

SchipholTaxi neemt meer dan 60 Ford Mustang Mach-E’s in gebruik

Een van de Ford Mustang Mach-E’s van SchipholTaxi. Foto: Gijs de Kruijf Photography

SchipholTaxi, en zusteronderneming RentaCab, heeft in totaal 61 Ford Mustang Mach-E’s overhandigd gekregen van Ford Nederland. Dat heeft de autofabrikant woensdag bekend gemaakt. De voertuigen worden ingezet voor emissievrij personenvervoer.

SchipholTaxi heeft naar eigen zeggen door de jaren heen veel ervaring opgedaan met elektrische modellen van andere merken, vanwege de strenge emissie-eisen die de luchthaven stelt voor concessiehoudende taxibedrijven. Uiteindelijk is de keuze op de elektrische modellen van Ford gevallen. “De belangrijkste argumenten om voor de elektrische Ford te kiezen zijn, naast de goede service van de Ford Agent, de hoogwaardige uitstraling van de Mustang Mach-E en het comfortabele en ruime interieur – voor zowel de chauffeurs als de passagiers”, motiveert Gamis el Bouakili, directeur van SchipholTaxi, zijn beslissing.

Energieverbruik

“Ook op het vlak van energieverbruik, actieradius en laadsnelheid doet de Mustang Mach-E het erg goed”, vervolgt El Bouakili zijn verhaal. “Op basis van onze ervaring met deze auto hebben we ook voor RentaCab, een zusteronderneming van SchipholTaxi, inmiddels een aantal Mustang Mach-E’s in bestelling staan. Daarnaast volgen we het nieuws over de volledig elektrische E-Transit Custom op de voet.” De Mustang Mach-E’s worden geleased via Leaseplan en geleverd en onderhouden door Ford Agent Hedin Automotive.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.