Motorhuis en A-tax de Vries sluiten deal op Taxi Expo '23
36 Citroën Ë-Jumpy’s

A-tax de Vries en Motorhuis sluiten deal op Taxi Expo’23

Lisanne van Straaten (links) en Menno de Vries (rechts) bekrachtigen deal tijdens Taxi Expo '23. Foto: ProMedia/Marcel Cazemier

Menno de Vries, directeur van A-tax de Vries, heeft met Lisanne van Straaten, accountmanager Business Sales bij Motorhuis, tijdens Taxi Expo ’23 de overeenkomst voor 36 volledig elektrische Citroën ë-Jumpy’s formeel rondgemaakt. De voertuigen worden per 1 januari 2024 ingezet voor RegioRijder in de regio’s Kennemerland, IJmond en Haarlemmermeer.

“De deal was al eerder gesloten, maar we hebben besloten de overeenkomst formeel rond te maken tijdens Taxi Expo ’23”, zegt Lisanne van Straaten. “A-tax de Vries heeft eerder dit jaar veertien auto’s bij ons afgenomen. Deze hebben ze ingezet voor een andere opdracht en daar waren ze tevreden over. In totaal heeft A-tax de Vries dit jaar vijftig voertuigen bij ons afgenomen.”

Menno de Vries, directeur van A-tax de Vries, onderschrijft de woorden van Van Straaten. “De voertuigen verkeren in goede conditie, hebben een goede prijs, konden snel geleverd worden en er was sprake van een heldere communicatie”, zegt hij over de deal.

Levertijd

“Na wat lastigere tijden omtrent de beschikbaarheid, zien we dat deze voertuigen van Stellantis sinds een aantal maanden weer een stuk sneller leverbaar zijn”, zegt Van Straaten over de levertijd. “Buiten dat heeft Snoeks Automotive goed gecalculeerd met beschikbaarheid van arbeidsuren en beschikbare materialen, waardoor ook Snoeks sneller kan schakelen. Daardoor zijn de voertuigen in korte tijd klaar voor het personenvervoer.”

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

A-tax de Vries en Motorhuis sluiten deal op Taxi Expo’23 | TaxiPro
Motorhuis en A-tax de Vries sluiten deal op Taxi Expo '23
36 Citroën Ë-Jumpy’s

A-tax de Vries en Motorhuis sluiten deal op Taxi Expo’23

Lisanne van Straaten (links) en Menno de Vries (rechts) bekrachtigen deal tijdens Taxi Expo '23. Foto: ProMedia/Marcel Cazemier

Menno de Vries, directeur van A-tax de Vries, heeft met Lisanne van Straaten, accountmanager Business Sales bij Motorhuis, tijdens Taxi Expo ’23 de overeenkomst voor 36 volledig elektrische Citroën ë-Jumpy’s formeel rondgemaakt. De voertuigen worden per 1 januari 2024 ingezet voor RegioRijder in de regio’s Kennemerland, IJmond en Haarlemmermeer.

“De deal was al eerder gesloten, maar we hebben besloten de overeenkomst formeel rond te maken tijdens Taxi Expo ’23”, zegt Lisanne van Straaten. “A-tax de Vries heeft eerder dit jaar veertien auto’s bij ons afgenomen. Deze hebben ze ingezet voor een andere opdracht en daar waren ze tevreden over. In totaal heeft A-tax de Vries dit jaar vijftig voertuigen bij ons afgenomen.”

Menno de Vries, directeur van A-tax de Vries, onderschrijft de woorden van Van Straaten. “De voertuigen verkeren in goede conditie, hebben een goede prijs, konden snel geleverd worden en er was sprake van een heldere communicatie”, zegt hij over de deal.

Levertijd

“Na wat lastigere tijden omtrent de beschikbaarheid, zien we dat deze voertuigen van Stellantis sinds een aantal maanden weer een stuk sneller leverbaar zijn”, zegt Van Straaten over de levertijd. “Buiten dat heeft Snoeks Automotive goed gecalculeerd met beschikbaarheid van arbeidsuren en beschikbare materialen, waardoor ook Snoeks sneller kan schakelen. Daardoor zijn de voertuigen in korte tijd klaar voor het personenvervoer.”

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.