Motorhuis levert 341 elektrische taxibussen aan Noot
Ecologische voetafdruk

Motorhuis levert 341 elektrische taxibussen aan Noot

Martijn Kersing (Directeur Noot Personenvervoer) en Lisanne van Straaten (Accountmanager Motorhuis). Foto: Motorhuis

Motorhuis heeft in iets meer dan een jaar tijd 341 volledig elektrische voertuigen aan Noot Personenvervoer geleverd. Het gaat hierbij om een mix van elektrische 9-persoonsvoertuigen van de merken Citroën en Opel. Op donderdag 13 juli nam Noot-directeur Martijn Kersing de laatste Citroën ë-Jumpy Combi van de in totaal 341 taxibussen in ontvangst.

De elektrische taxibussen die Noot in ontvangst heeft mogen nemen, worden ingezet voor zowel het zorg- als leerlingenvervoer in de regio’s Den Haag, Leiden en Zaanstad. “Reizigers in deze regio’s zullen hierdoor zonder lokale uitstoot naar hun gewenste bestemming worden vervoerd”, zegt Martijn Kersing daarover.

Trots

Noot heeft naar eigen zeggen de ambitie om het meest duurzame wagenpark van Nederland te realiseren. De ruim driehonderd volledig elektrische voertuigen zijn dan ook een welkome aanvulling. “Bijna de helft van ons wagenpark, bestaande uit zo’n 2400 voertuigen, is al zero-emissie. Het overgrote deel daarvan is volledig elektrisch, een ander deel rijdt op waterstof. Iets waar we erg trots op zijn”, aldus Kersing.

Lisanne van Straaten, accountmanager Business Sales bij Motorhuis, blikt terug op een geslaagde samenwerking. “Het was een enorm project waar ik ontzettend trots op ben”, zegt ze over de levering. “Daarnaast zijn we heel dankbaar voor het feit dat we van Noot de mogelijkheid hebben gekregen om dit geweldige aantal voertuigen te leveren”, zo besluit Van Straaten.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Motorhuis levert 341 elektrische taxibussen aan Noot | TaxiPro
Motorhuis levert 341 elektrische taxibussen aan Noot
Ecologische voetafdruk

Motorhuis levert 341 elektrische taxibussen aan Noot

Martijn Kersing (Directeur Noot Personenvervoer) en Lisanne van Straaten (Accountmanager Motorhuis). Foto: Motorhuis

Motorhuis heeft in iets meer dan een jaar tijd 341 volledig elektrische voertuigen aan Noot Personenvervoer geleverd. Het gaat hierbij om een mix van elektrische 9-persoonsvoertuigen van de merken Citroën en Opel. Op donderdag 13 juli nam Noot-directeur Martijn Kersing de laatste Citroën ë-Jumpy Combi van de in totaal 341 taxibussen in ontvangst.

De elektrische taxibussen die Noot in ontvangst heeft mogen nemen, worden ingezet voor zowel het zorg- als leerlingenvervoer in de regio’s Den Haag, Leiden en Zaanstad. “Reizigers in deze regio’s zullen hierdoor zonder lokale uitstoot naar hun gewenste bestemming worden vervoerd”, zegt Martijn Kersing daarover.

Trots

Noot heeft naar eigen zeggen de ambitie om het meest duurzame wagenpark van Nederland te realiseren. De ruim driehonderd volledig elektrische voertuigen zijn dan ook een welkome aanvulling. “Bijna de helft van ons wagenpark, bestaande uit zo’n 2400 voertuigen, is al zero-emissie. Het overgrote deel daarvan is volledig elektrisch, een ander deel rijdt op waterstof. Iets waar we erg trots op zijn”, aldus Kersing.

Lisanne van Straaten, accountmanager Business Sales bij Motorhuis, blikt terug op een geslaagde samenwerking. “Het was een enorm project waar ik ontzettend trots op ben”, zegt ze over de levering. “Daarnaast zijn we heel dankbaar voor het feit dat we van Noot de mogelijkheid hebben gekregen om dit geweldige aantal voertuigen te leveren”, zo besluit Van Straaten.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.