Taxi Expo '22
15 november, Jaarbeurs

Taxi Expo ’23: kansen zien én pakken

Volle beursvloer tijdens Taxi Expo '22. Foto: Marcel Cazemier

Taxi Expo ’23 staat dit jaar volledig in het teken van het zien én vooral ook het pakken van de kansen. Zo staat de beursvloer ook dit jaar weer bomvol enthousiaste exposanten die hun nieuwste innovaties, diensten en technische snufjes tonen. 

Onder meer Cabman, Ford, Taxiwerq, Tesla, MyPos, Van Mossel en Traksi zijn van de partij. Daarmee vormt Taxi Expo dé ontmoetingsplek voor experts die werkzaam zijn in de taxibranche. Dit jaar bundelt Taxi Expo zelfs de krachten met de Tankstation vakbeurs en de Fleet Expo, die op 15 november gelijktijdig in de Jaarbeurs plaatsvinden. Naar verwachting zullen 5.000 mobiliteitsprofessionals elkaar op deze dag treffen.

Nationaal Congres Contractvervoer

Naast de rijkgevulde beursvloer vindt op dezelfde dag het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Alle toonaangevende partijen binnen het zorgvervoer komen daar bij elkaar om de belangrijkste ontwikkelingen te bespreken.

Ook bij dit evenement staat het pakken van de kansen centraal. Zo gaan we onder meer in op de vragen hoe we het doelgroepenvervoer verduurzamen, betaalbaar houden en gaan we op zoek naar alternatieve bronnen waar vervoersbedrijven uit kunnen vissen in de strijd tegen het chauffeurstekort. Het congres wordt afgesloten met een netwerklunch op het speciaal daarvoor ingerichte vip-cateringplein.

Taxi Innovatie Prijs

Als klap op de vuurpijl maken we aan het eind van de dag de winnaar van de prestigieuze Taxi Innovatie Prijs bekend. Daarnaast is er de hele dag tijd om uitgebreid te netwerken. Meer weten? Neem dan een kijkje op de website.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.