Taxi Expo 2019 - 10 oktober 2019 | © Verkijk
Taxi Expo '23

Inschrijving Taxi Innovatie Prijs ’23 geopend

Sfeerimpressie van de netwerkborrel op de Taxi Expo. Foto: ProMedia/Verkijk

Bedrijven en start-ups die werkzaam zijn binnen de taxisector en een gooi willen doen naar de felbegeerde Taxi Innovatie Prijs, kunnen zich vanaf nu inschrijven. De winnaar van de prestigieuze prijs wordt op 15 november, tijdens Taxi Expo ’23 in de Jaarbeurs te Utrecht, bekend gemaakt. 

De Taxi Innovatie Prijs is een aantal jaar geleden in het leven geroepen, omdat het belangrijk is altijd te blijven innoveren. Deze prijs stimuleert bedrijven om door te gaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Het meest vernieuwende, creatieve en innovatieve idee wint de prijs. Zo ging Blueplates vorig jaar met de felbegeerde prijs ervandoor.

Inschrijven

Voor de Taxi Innovatie Prijs 2023 ontvangen wij graag voordrachten uit de markt. Op basis van de inzendingen worden de meest innovatieve producten en diensten geselecteerd. Nadat de genomineerden bekend zijn kan er worden gestemd. De winnaar zal tijdens Taxi Expo ’23 worden gekozen. Dit evenement vindt plaats op 15 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Dien hier uw innovatie in.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Inschrijving Taxi Innovatie Prijs ’23 geopend | TaxiPro
Taxi Expo 2019 - 10 oktober 2019 | © Verkijk
Taxi Expo '23

Inschrijving Taxi Innovatie Prijs ’23 geopend

Sfeerimpressie van de netwerkborrel op de Taxi Expo. Foto: ProMedia/Verkijk

Bedrijven en start-ups die werkzaam zijn binnen de taxisector en een gooi willen doen naar de felbegeerde Taxi Innovatie Prijs, kunnen zich vanaf nu inschrijven. De winnaar van de prestigieuze prijs wordt op 15 november, tijdens Taxi Expo ’23 in de Jaarbeurs te Utrecht, bekend gemaakt. 

De Taxi Innovatie Prijs is een aantal jaar geleden in het leven geroepen, omdat het belangrijk is altijd te blijven innoveren. Deze prijs stimuleert bedrijven om door te gaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Het meest vernieuwende, creatieve en innovatieve idee wint de prijs. Zo ging Blueplates vorig jaar met de felbegeerde prijs ervandoor.

Inschrijven

Voor de Taxi Innovatie Prijs 2023 ontvangen wij graag voordrachten uit de markt. Op basis van de inzendingen worden de meest innovatieve producten en diensten geselecteerd. Nadat de genomineerden bekend zijn kan er worden gestemd. De winnaar zal tijdens Taxi Expo ’23 worden gekozen. Dit evenement vindt plaats op 15 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Dien hier uw innovatie in.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.