Civitas Economy lagevloerbus
1-jarig jubileum

Tribus viert succesvolle samenwerking met Duitse woonzorginstelling

De Civitas Economy lagevloerbus van Tribus. Foto: Tribus

Tribus viert dit voorjaar de eenjarige samenwerking, die de Utrechtse busombouwer heeft met de SunnySideGroup. Deze organisatie, die zich in Duitsland bezighoudt met seniorenzorg, maakt sinds het voorjaar van 2023 gebruik van de Civitas Economy lagevloerbus van Tribus, om ouderen naar de dagopvang te vervoeren.

In 2011 introduceerde SunnySideGroup het dagopvangproject ‘Alte Schmiede’. Sinds 2023 was de organisatie op zoek naar een geschikt voertuig om de ouderen te vervoeren. Na verschillende beurzen en evenementen te hebben bezocht, leidde de weg uiteindelijk naar Tribus.

“De Civitas Economy lagevloerbus van Tribus maakt het voor ons uiterst eenvoudig om rolstoelgebruikers op te halen”, zegt Markus Zwyrtek, oprichter en eigenaar van SunnySideGroup, daarover. “Zo kost het slechts twee minuten om in te stappen en de veiligheidsgordels van de rolstoelen vast te maken.”

Omdat de lagevloerbus groter is dan wat andere bedrijven doorgaans gebruiken voor dagopvangvervoer, biedt de bus volgens SunnySideGroup vele voordelen voor toekomstige projecten op de lange termijn. “Misschien is de bus iets te groot voor onze behoeften. Maar gezien alle gemakken die hij biedt, was de beslissing snel genomen”, blikt Zwyrtek terug.

Kracht

Ook Tribus kijkt tevreden terug op het afgelopen jaar. “Samengevat is de samenwerking tussen SunnySideGroup en Tribus een bewijs van de kracht van innovatieve oplossingen op het gebied van zorgdiensten”, stelt het bedrijf.

“De Civitas Economy lagevloerbus heeft niet alleen directe transportbehoeften vervuld, maar is ook een integraal onderdeel geworden van de visie van SunnySideGroup voor de toekomst. Terwijl ze blijven groeien en nieuwe partnerschappen aangaan, staat de lagevloerbus klaar om hun missie van het bieden van uitzonderlijke zorg en gemeenschappelijk wonen te ondersteunen”, besluit Tribus.

Lees ook:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Tribus viert succesvolle samenwerking met Duitse woonzorginstelling | TaxiPro
Civitas Economy lagevloerbus
1-jarig jubileum

Tribus viert succesvolle samenwerking met Duitse woonzorginstelling

De Civitas Economy lagevloerbus van Tribus. Foto: Tribus

Tribus viert dit voorjaar de eenjarige samenwerking, die de Utrechtse busombouwer heeft met de SunnySideGroup. Deze organisatie, die zich in Duitsland bezighoudt met seniorenzorg, maakt sinds het voorjaar van 2023 gebruik van de Civitas Economy lagevloerbus van Tribus, om ouderen naar de dagopvang te vervoeren.

In 2011 introduceerde SunnySideGroup het dagopvangproject ‘Alte Schmiede’. Sinds 2023 was de organisatie op zoek naar een geschikt voertuig om de ouderen te vervoeren. Na verschillende beurzen en evenementen te hebben bezocht, leidde de weg uiteindelijk naar Tribus.

“De Civitas Economy lagevloerbus van Tribus maakt het voor ons uiterst eenvoudig om rolstoelgebruikers op te halen”, zegt Markus Zwyrtek, oprichter en eigenaar van SunnySideGroup, daarover. “Zo kost het slechts twee minuten om in te stappen en de veiligheidsgordels van de rolstoelen vast te maken.”

Omdat de lagevloerbus groter is dan wat andere bedrijven doorgaans gebruiken voor dagopvangvervoer, biedt de bus volgens SunnySideGroup vele voordelen voor toekomstige projecten op de lange termijn. “Misschien is de bus iets te groot voor onze behoeften. Maar gezien alle gemakken die hij biedt, was de beslissing snel genomen”, blikt Zwyrtek terug.

Kracht

Ook Tribus kijkt tevreden terug op het afgelopen jaar. “Samengevat is de samenwerking tussen SunnySideGroup en Tribus een bewijs van de kracht van innovatieve oplossingen op het gebied van zorgdiensten”, stelt het bedrijf.

“De Civitas Economy lagevloerbus heeft niet alleen directe transportbehoeften vervuld, maar is ook een integraal onderdeel geworden van de visie van SunnySideGroup voor de toekomst. Terwijl ze blijven groeien en nieuwe partnerschappen aangaan, staat de lagevloerbus klaar om hun missie van het bieden van uitzonderlijke zorg en gemeenschappelijk wonen te ondersteunen”, besluit Tribus.

Lees ook:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.