oranjesupporters

Oranjesupporters gewond na lastigvallen taxichauffeur

UTRECHT – Oranjesupporters die vrijdag na de overwinning van Nederland op Brazilië een busbaan in Utrecht blokkeerden hebben geprobeerd een taxi te vernielen. Toen de chauffeur probeerde door te rijden raakten drie mensen gewond.

De ruit van de taxi werd vernield. De chauffeur sprak verderop een agent aan en vertelde hem wat er was gebeurd. De agenten waren snel ter plaatse, maar hadden moeite om in de menigte hun werk te doen. De chauffeur en een van de vernielers zijn aangehouden.

Op de busbaan stonden veel mensen de overwinning van Oranje op Brazilië te vieren. Ook passerende bussen kwamen met moeite door de menigte heen en kregen tromgeroffel van feestgangers op de zijkanten. Een passerende automobilist kreeg een klap van een Oranjesupporter.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.