Vrouwe Justitia
Rechtspraak

Rechter legt Schiphol-snorders geldboetes op

Meerdere snorders kregen door de rechter een geldboete opgelegd. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

De rechter heeft woensdag een aantal snorders boetes opgelegd vanwege illegaal taxivervoer. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM) bekend. Eén snorder, een 27-jarige man uit Amsterdam, bekende voor de Haarlemse rechtbank zelfs alle aanklachten.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Rechter legt Schiphol-snorders geldboetes op | TaxiPro
Vrouwe Justitia
Rechtspraak

Rechter legt Schiphol-snorders geldboetes op

Meerdere snorders kregen door de rechter een geldboete opgelegd. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

De rechter heeft woensdag een aantal snorders boetes opgelegd vanwege illegaal taxivervoer. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM) bekend. Eén snorder, een 27-jarige man uit Amsterdam, bekende voor de Haarlemse rechtbank zelfs alle aanklachten.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.