Nijmegen
Ringstraten

Nijmegen in de fout met onterechte boetes voor taxichauffeurs

Luchtfoto van Nijmegen. Foto: Shutterstock

Binnen de Nijmeegse taxibranche is opnieuw gedoe ontstaan: taxichauffeurs zijn onterecht op de bon geslingerd, voor het rijden door ringstraten in het centrum zoals de Van Welderenstraat en Tweede Walstraat. Deze straten zijn na 21.00 uur ’s avonds afgesloten voor autoverkeer, maar taxi’s mogen nog wel door deze straten rijden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.