Het logo van Bolt
België

Bolt breidt uit: taxidienst nu ook in Brugge beschikbaar

Het logo van taxiplatform Bolt. Foto: Shutterstock/Proxima Studio

Bolt breidt uit en biedt haar taxidiensten sinds deze week ook aan in de Belgische stad Brugge. Dat heeft het Europese taxiplatform dinsdag bekendgemaakt. Laurent Pantusa, country manager van Bolt België, spreekt over een “belangrijke stap”. 

“We streven ernaar om een essentiële mobiliteitsbron voor Brugge te bieden, die inspeelt op de behoeften van haar bewoners en toeristen”, zegt Pantusa daarover. “Het is met dezelfde dynamiek dat we onze uitbreiding voortzetten, door te blijven streven naar het leveren van de beste diensten en onze inzet voor duurzame stedelijke mobiliteit.”

Welkomstgebaar

Na de steden Gent, Antwerpen en Kortrijk, is Brugge alweer de vierde grote Belgische stad waar Bolt zijn taxidiensten aanbiedt. Om de komst van het Europese taxiplatform te vieren, introduceert Bolt een speciale promotieaanbieding: Bruggenaren krijgen 20 procent korting op alle ritten. “Dit is niet alleen een welkomstgebaar, maar weerspiegelt ook Bolt’s inzet voor het bevorderen van duurzame en toegankelijke mobiliteit voor iedereen in de stad”, aldus Bolt.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bolt breidt uit: taxidienst nu ook in Brugge beschikbaar | TaxiPro
Het logo van Bolt
België

Bolt breidt uit: taxidienst nu ook in Brugge beschikbaar

Het logo van taxiplatform Bolt. Foto: Shutterstock/Proxima Studio

Bolt breidt uit en biedt haar taxidiensten sinds deze week ook aan in de Belgische stad Brugge. Dat heeft het Europese taxiplatform dinsdag bekendgemaakt. Laurent Pantusa, country manager van Bolt België, spreekt over een “belangrijke stap”. 

“We streven ernaar om een essentiële mobiliteitsbron voor Brugge te bieden, die inspeelt op de behoeften van haar bewoners en toeristen”, zegt Pantusa daarover. “Het is met dezelfde dynamiek dat we onze uitbreiding voortzetten, door te blijven streven naar het leveren van de beste diensten en onze inzet voor duurzame stedelijke mobiliteit.”

Welkomstgebaar

Na de steden Gent, Antwerpen en Kortrijk, is Brugge alweer de vierde grote Belgische stad waar Bolt zijn taxidiensten aanbiedt. Om de komst van het Europese taxiplatform te vieren, introduceert Bolt een speciale promotieaanbieding: Bruggenaren krijgen 20 procent korting op alle ritten. “Dit is niet alleen een welkomstgebaar, maar weerspiegelt ook Bolt’s inzet voor het bevorderen van duurzame en toegankelijke mobiliteit voor iedereen in de stad”, aldus Bolt.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.