Taxistandplaats
Schriftelijke vragen

Lokale partij Vlaardingen bezorgd over ‘buitensporig’ dure taxi’s

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Dutchmen Photography

De fractie van de lokale politieke partij ONS Vlaardingen maakt zich zorgen over de vervoersopties voor inwoners en bezoekers in Vlaardingen. Volgens gemeenteraadslid Thom van Vugt doen veel Rotterdammers de Zuid-Hollandse gemeente aan, maar zijn ’s avonds als zij huiswaarts willen keren aangewezen op ‘buitensporig’ dure taxi’s. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.