taxibord, daklicht, taxi

Taxi glijdt met passagiers de sloot in door gladheid

BIEZENMORTEL – Een taxichauffeur en passagiers zijn in de nacht van zaterdag op zondag met de auto op zijn kop in de sloot terecht gekomen in Biezenmortel. Er raakte niemand gewond bij het ongeluk.

De taxi begon in het buitengebied te schuiven na een flauwe bocht en gleed uiteindelijk op z’n kop de sloot in. De brandweer rukte met groot materieel uit omdat de auto in het water terecht zou zijn gekomen en er nog mensen in de auto zouden zitten.

De Helvoirtse brandweer rukte uit, evenals de duikteams van de brandweer in Den Bosch en Tilburg. Ook kwam er nog extra hulp uit Vught. Twee ambulances kwamen ter plekke en een traumahelikopter werd gealarmeerd.

Uiteindelijk bleek dat iedereen de auto al via de achterklep verlaten had. Er is niemand gewond geraakt.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.