Aanhouding. Foto: politie.nl

Man aangehouden voor mishandeling taxichauffeur

In Amsterdam is een man aangehouden omdat hij een taxichauffeur zou hebben mishandeld en diens taxibusje zou hebben beschadigd.

Rond 9.30 uur werd afgelopen vrijdag een 30-jarige taxichauffeur mishandeld op de Grote Wittenburgstraat in Amsterdam. Diezelfde 36-jarige man bracht volgens de politie ook vernielingen aan de taxibus van de chauffeur aan. Over de aanleiding van het incident geeft de politie geen informatie, maar omdat de man na het voorval in zijn eigen auto wegreed, lijkt er sprake te zijn geweest van een verkeersruzie.

Onder invloed

Erg ver kwam de man overigens niet. Hij werd door de politie aangehouden bij de Haarlemmer Houttuinen, een kilometer of vier bij de locatie van de mishandeling vandaan. De man bleek onder invloed te zijn en de politie heeft zijn rijbewijs ingevorderd.

Lees ook:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.