Keertje op de busdag Pouw Vervoer

Video: geslaagde ‘keertje op de busdag’ van Pouw Vervoer

Foto: stand still TaxiPro TV

Pouw Vervoer organiseerde op zaterdag 23 oktober een grote wervingsdag in Vianen. Potentiële chauffeurs kregen hierbij de kans om een testrit te maken in een bus of een touringcar. TaxiPro nam een kijkje. 

Tijdens een interview voor TaxiPro TV legt Els Kuijs van Pouw Vervoer uit dat de ‘keertje op de busdag’ is georganiseerd om mensen te enthousiasmeren voor het vak. “Door corona heeft ook Pouw Vervoer een hele moeilijke tijd gehad”, stelt zij. Nu er weer steeds meer mag, staan er nu echter weer veel evenementen op de planning van de vervoerder.

Mensen opleiden

Hier hebben zij hard chauffeurs voor nodig. Dit blijkt door het grote chauffeurstekort in de hele personenvervoerbranche, maar ook in vele andere branches, ook voor hen niet gemakkelijk te zijn. “De buschauffeurs die rijbewijzen hebben zijn al onder de pannen dus we zullen mensen moeten gaan opleiden”, legt Kuijs uit.

Haar hoop is dat deze wervingsdag ertoe leidt dat mensen het opleidingstraject aan willen gaan. Met bijna vijftig aanmeldingen en veel enthousiasme bij de deelnemers kan er in ieder geval gesproken worden van een geslaagde dag.

Bekijk de video-impressie hier:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Video: geslaagde ‘keertje op de busdag’ van Pouw Vervoer”

Mark van Tussenbroek|28.10.21|11:15

Nieuwe chauffeurs die geen kennis van de sector hebben zijn altijd enthousiast totdat ze een maandje gewerkt hebben dan hollen ze de sector weer uit.

Video: geslaagde ‘keertje op de busdag’ van Pouw Vervoer | TaxiPro
Keertje op de busdag Pouw Vervoer

Video: geslaagde ‘keertje op de busdag’ van Pouw Vervoer

Foto: stand still TaxiPro TV

Pouw Vervoer organiseerde op zaterdag 23 oktober een grote wervingsdag in Vianen. Potentiële chauffeurs kregen hierbij de kans om een testrit te maken in een bus of een touringcar. TaxiPro nam een kijkje. 

Tijdens een interview voor TaxiPro TV legt Els Kuijs van Pouw Vervoer uit dat de ‘keertje op de busdag’ is georganiseerd om mensen te enthousiasmeren voor het vak. “Door corona heeft ook Pouw Vervoer een hele moeilijke tijd gehad”, stelt zij. Nu er weer steeds meer mag, staan er nu echter weer veel evenementen op de planning van de vervoerder.

Mensen opleiden

Hier hebben zij hard chauffeurs voor nodig. Dit blijkt door het grote chauffeurstekort in de hele personenvervoerbranche, maar ook in vele andere branches, ook voor hen niet gemakkelijk te zijn. “De buschauffeurs die rijbewijzen hebben zijn al onder de pannen dus we zullen mensen moeten gaan opleiden”, legt Kuijs uit.

Haar hoop is dat deze wervingsdag ertoe leidt dat mensen het opleidingstraject aan willen gaan. Met bijna vijftig aanmeldingen en veel enthousiasme bij de deelnemers kan er in ieder geval gesproken worden van een geslaagde dag.

Bekijk de video-impressie hier:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Video: geslaagde ‘keertje op de busdag’ van Pouw Vervoer”

Mark van Tussenbroek|28.10.21|11:15

Nieuwe chauffeurs die geen kennis van de sector hebben zijn altijd enthousiast totdat ze een maandje gewerkt hebben dan hollen ze de sector weer uit.