Pixabay - Bestuurder
Busritten

ROCvA besteedt studentenvervoer aan

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/CHÂU VIỄN

Het ROC van Amsterdam – Flevoland (ROCvA) is op zoek naar een vervoerder, die busritten voor studenten en leerlingen gaat verzorgen. Dat meldt de stichting op TenderNed. 

De opdracht gaat over eendaagse busritten voor studenten en leerlingen, ten behoeve van excursies en werkweken. ‘De opdrachtnemer is tevens de hoofdaannemer. Alle verantwoordelijkheid bij de inzet van onderaannemers is te allen tijde voor rekening en risico van de opdrachtnemer’, zo staat er te lezen in het Programma van Eisen.

Klachtenafhandeling

Eventuele klachten worden bij de opdrachtnemer centraal ingediend. ‘De indiener dient binnen twee dagen een terugkoppeling te hebben gekregen. Verder dient de klacht binnen vijf werkdagen te zijn afgehandeld. Het moment van indienen geldt daarbij als het eerste contactmoment.’

Het ROC van Amsterdam – Flevoland heeft besloten de deadline voor inschrijvingen met vijf dagen te verlengen. Vervoersbedrijven hebben tot 1 mei de tijd om zich in te schrijven.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.