Chauffeur, bestuurder
Aangekondigde opdracht

Probedrijven besteedt collectief vervoer aan

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Dusan Petkovic

Probedrijven, een sociaal gedreven onderneming, besteedt het collectief vervoer aan. Dat laat het bedrijf weten via TenderNed. De opdracht gaat over het vervoeren van personen met een beperking, van een aantal ophaalpunten in de kop van Noord-Holland naar Probedrijven en weer terug.

“Probedrijven is op zoek naar busvervoer met touringcars op een aantal vaste routes. Daarnaast is er behoefte aan vervoer met kleinere taxibusjes uit de omliggende dorpen en plaatsen, op routes waar busvervoer niet passend lijkt”, zo staat er te lezen in het beschrijvend document.

Volgens dat document is deze dienstverlening is noodzakelijk, omdat de bedrijfsvoering van Probedrijven afhankelijk is van de inzet van deze mensen op locatie. “Zonder dit collectief vervoer kunnen deze mensen niet dagelijks hun werkzaamheden uitvoeren.”

De opdracht gaat in per 1 augustus 2023 en heeft een looptijd van drie jaar. De opdracht eindigt op 31 juli 2026 en kan niet worden verlengd. Tijdens de beoordeling wordt voor 40 procent gekeken naar de kwaliteit en voor 60 procent naar de prijs. De opdracht heeft een waarde van 1.875.000 euro over de gehele looptijd van de overeenkomst.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Probedrijven besteedt collectief vervoer aan | TaxiPro
Chauffeur, bestuurder
Aangekondigde opdracht

Probedrijven besteedt collectief vervoer aan

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Dusan Petkovic

Probedrijven, een sociaal gedreven onderneming, besteedt het collectief vervoer aan. Dat laat het bedrijf weten via TenderNed. De opdracht gaat over het vervoeren van personen met een beperking, van een aantal ophaalpunten in de kop van Noord-Holland naar Probedrijven en weer terug.

“Probedrijven is op zoek naar busvervoer met touringcars op een aantal vaste routes. Daarnaast is er behoefte aan vervoer met kleinere taxibusjes uit de omliggende dorpen en plaatsen, op routes waar busvervoer niet passend lijkt”, zo staat er te lezen in het beschrijvend document.

Volgens dat document is deze dienstverlening is noodzakelijk, omdat de bedrijfsvoering van Probedrijven afhankelijk is van de inzet van deze mensen op locatie. “Zonder dit collectief vervoer kunnen deze mensen niet dagelijks hun werkzaamheden uitvoeren.”

De opdracht gaat in per 1 augustus 2023 en heeft een looptijd van drie jaar. De opdracht eindigt op 31 juli 2026 en kan niet worden verlengd. Tijdens de beoordeling wordt voor 40 procent gekeken naar de kwaliteit en voor 60 procent naar de prijs. De opdracht heeft een waarde van 1.875.000 euro over de gehele looptijd van de overeenkomst.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.