Rolstoeltaxi
Eigen bijdrage

Ook Sittard-Geleen wijst tariefsverhoging Wmo-vervoer af

Rolstoeltaxi. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Roman Zaiets

In navolging van de gemeente Horst aan de Maas heeft ook de gemeente Sittard-Geleen besloten de tarieven voor het Wmo-vervoer dit jaar niet te verhogen. Door het gemeentebesluit betalen Wmo-pashouders, net als vorig jaar, een eigen bijdrage van 0,91 euro. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Ook Sittard-Geleen wijst tariefsverhoging Wmo-vervoer af | TaxiPro
Rolstoeltaxi
Eigen bijdrage

Ook Sittard-Geleen wijst tariefsverhoging Wmo-vervoer af

Rolstoeltaxi. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Roman Zaiets

In navolging van de gemeente Horst aan de Maas heeft ook de gemeente Sittard-Geleen besloten de tarieven voor het Wmo-vervoer dit jaar niet te verhogen. Door het gemeentebesluit betalen Wmo-pashouders, net als vorig jaar, een eigen bijdrage van 0,91 euro. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.