Munckhof neemt groot deel doelgroepenvervoer voor zijn rekening.
Aanbesteding

Deel doelgroepenvervoer Midden-Brabant opnieuw naar Munckhof

De contracten werden op donderdag 8 februari ondertekend. Foto: Munckhof

Munckhof neemt wederom een deel van het doelgroepenvervoer in Midden-Brabant voor zijn rekening. Zowel het vraagafhankelijk- (Wmo- en OV-vrij reizen) als het routevervoer (leerlingen- en jeugdwetvervoer) zijn ondergebracht bij de personenvervoerder uit Horst. 

Na evaluatie is besloten het vraagafhankelijk vervoer, waar in totaal zeven bedrijven zich op hebben ingeschreven, in de gemeenten Dongen, Hilvarenbeek en Kaatsheuvel aan Munckhof toe te wijzen, op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ook het routevervoer in de gemeenten Dongen, Gilze en Rijen en Tilburg, waarvoor in totaal drie bedrijven in de race waren, is toegewezen aan Munckhof.

“Wij zijn erg tevreden hoe de aanbesteding van het vervoer is verlopen”, zegt Hugo van Amsterdam, Manager Bureau Regiovervoer Midden-Brabant bij BRAVO, over de uitkomst van de aanbesteding. “Met dit mooie resultaat is de continu├»teit van het doelgroepenvervoer in onze regio Midden Brabant voor de komende tien jaar geborgd.”

Continuïteit

Ook Munckhof-COO Arjan Wiering is blij met de uitkomst. “Deze aanbesteding is belangrijk voor de continu├»teit van onze vestiging in Tilburg”, zegt hij daarover. “Daarnaast is het een bevestiging van het goede werk van de afgelopen jaren. Daar mogen we trots op zijn.”

Het nieuwe contract treedt per 1 augustus 2024 in werking, heeft een initi├źle looptijd van zes jaar en kan in totaal met vier jaar worden verlengd. Met het binnenslepen van de opdracht zal Munckhof naar verwachting jaarlijks zo’n 90.000 Wmo-ritten en 130.000 routegebonden ritten uitvoeren. De overige basepoints zijn aan andere vervoerders gegund zoals Connexxion, Taxi Korthout, ZCN en Van Driel.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Deel doelgroepenvervoer Midden-Brabant opnieuw naar Munckhof | TaxiPro
Munckhof neemt groot deel doelgroepenvervoer voor zijn rekening.
Aanbesteding

Deel doelgroepenvervoer Midden-Brabant opnieuw naar Munckhof

De contracten werden op donderdag 8 februari ondertekend. Foto: Munckhof

Munckhof neemt wederom een deel van het doelgroepenvervoer in Midden-Brabant voor zijn rekening. Zowel het vraagafhankelijk- (Wmo- en OV-vrij reizen) als het routevervoer (leerlingen- en jeugdwetvervoer) zijn ondergebracht bij de personenvervoerder uit Horst. 

Na evaluatie is besloten het vraagafhankelijk vervoer, waar in totaal zeven bedrijven zich op hebben ingeschreven, in de gemeenten Dongen, Hilvarenbeek en Kaatsheuvel aan Munckhof toe te wijzen, op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ook het routevervoer in de gemeenten Dongen, Gilze en Rijen en Tilburg, waarvoor in totaal drie bedrijven in de race waren, is toegewezen aan Munckhof.

“Wij zijn erg tevreden hoe de aanbesteding van het vervoer is verlopen”, zegt Hugo van Amsterdam, Manager Bureau Regiovervoer Midden-Brabant bij BRAVO, over de uitkomst van de aanbesteding. “Met dit mooie resultaat is de continu├»teit van het doelgroepenvervoer in onze regio Midden Brabant voor de komende tien jaar geborgd.”

Continuïteit

Ook Munckhof-COO Arjan Wiering is blij met de uitkomst. “Deze aanbesteding is belangrijk voor de continu├»teit van onze vestiging in Tilburg”, zegt hij daarover. “Daarnaast is het een bevestiging van het goede werk van de afgelopen jaren. Daar mogen we trots op zijn.”

Het nieuwe contract treedt per 1 augustus 2024 in werking, heeft een initi├źle looptijd van zes jaar en kan in totaal met vier jaar worden verlengd. Met het binnenslepen van de opdracht zal Munckhof naar verwachting jaarlijks zo’n 90.000 Wmo-ritten en 130.000 routegebonden ritten uitvoeren. De overige basepoints zijn aan andere vervoerders gegund zoals Connexxion, Taxi Korthout, ZCN en Van Driel.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.