Rolstoelbussen

Vandaag in TaxiPro TV: staan taxiondernemers in de kou door corona?

Bron: TaxiPro (VK)

TaxiPro TV staat maandag 9 november in het teken van wat taxiondernemers nodig hebben om de coronacrisis te overleven. Voor veel kleine bedrijven en zzp’ers voldoen de steunmaatregelen niet. En in het contractvervoer moeten er afspraken worden gemaakt met het oog op het voortbestaan van de sector. 

Over het eerste onderwerp komt Jip Meijer van Stichting Taxibelangen Nederland aan het woord. STN ziet dat het derde steunpakket van het kabinet niet voldoende is voor veel kleinere taxibedrijven, die vaak geen contractvervoer rijden.

Hard nodig

En bedrijven die dat wel doen, hebben zo hun eigen problemen. Onlangs kwam er een oproep van de rijksoverheid en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten aan opdrachtgevers om met vervoerders afspraken te maken voor de continuïteit van de sector. Waarom dat hard nodig is, wordt in TaxiPro TV uitgelegd door Hubert Andela van KNV Zorgvervoer en Taxi.

TaxiPro TV is vanaf 14.00 uur live te zien en kan daarna nog worden bekeken op het YouTube-kanaal van TaxiPro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.