Daklicht. Foto: ProMedia (VK)

Taxichauffeur bedreigd en mishandeld vanwege dure taxirit

Foto ter illustratie. Foto: ProMedia

In het Noord-Brabantse Haaren hebben in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen een taxichauffeur bedreigd en mishandeld. Dit gebeurde nadat er een discussie ontstond over het bedrag van de rit. 

De taxichauffeur pikte de twee mannen, die rond de 24 jaar worden geschat, tegen half twaalf op in Tilburg. Samen met een vrouw stapten zij de taxi in. Nadat de taxichauffeur de vrouw had afgezet, reed hij op verzoek van de heren door naar Haaren om hen daar af te zetten.

Aangekomen op de bestemming moesten de mannen 50 euro betalen voor de taxirit. Zij vonden dit te veel, waardoor er een discussie ontstond. Tijdens deze discussie pakte een van de mannen de taxichauffeur uit het niets van achteren in de houdgreep beet en hield hem vast tot zijn vriend was uitgestapt en de deur voor hem opendeed. Toen dit gelukt was, vluchtte het tweetal.

Hun kant van het verhaal

De politie gaf aan dat er een goed signalement van de mannen was en dat de voornaam van een van hen bekend was. Er ging dan ook snel een oproep uit aan hen om zich te melden. Zondagmiddag liet de politie weten dat zij dit hadden gedaan en dat ze hun kant van het verhaal mogen doen.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeur bedreigd en mishandeld vanwege dure taxirit | TaxiPro
Daklicht. Foto: ProMedia (VK)

Taxichauffeur bedreigd en mishandeld vanwege dure taxirit

Foto ter illustratie. Foto: ProMedia

In het Noord-Brabantse Haaren hebben in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen een taxichauffeur bedreigd en mishandeld. Dit gebeurde nadat er een discussie ontstond over het bedrag van de rit. 

De taxichauffeur pikte de twee mannen, die rond de 24 jaar worden geschat, tegen half twaalf op in Tilburg. Samen met een vrouw stapten zij de taxi in. Nadat de taxichauffeur de vrouw had afgezet, reed hij op verzoek van de heren door naar Haaren om hen daar af te zetten.

Aangekomen op de bestemming moesten de mannen 50 euro betalen voor de taxirit. Zij vonden dit te veel, waardoor er een discussie ontstond. Tijdens deze discussie pakte een van de mannen de taxichauffeur uit het niets van achteren in de houdgreep beet en hield hem vast tot zijn vriend was uitgestapt en de deur voor hem opendeed. Toen dit gelukt was, vluchtte het tweetal.

Hun kant van het verhaal

De politie gaf aan dat er een goed signalement van de mannen was en dat de voornaam van een van hen bekend was. Er ging dan ook snel een oproep uit aan hen om zich te melden. Zondagmiddag liet de politie weten dat zij dit hadden gedaan en dat ze hun kant van het verhaal mogen doen.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.