Vuurwapen, pistool

Gemaskerde overvallers bedreigen taxipassagiers met wapen

Foto: iStock / evpv (onbeperkt redactioneel gebruik)

In Eindhoven hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag twee overvallers de deur van een taxi opengetrokken en geprobeerd de twee passagiers te beroven. De passagiers werden hierbij bedreigd met iets dat op een vuurwapen leek.

Een politiewoordvoerster heeft aan Omroep Brabant laten weten dat de taxi stilstond op de Flowcoatstraat in het stadsdeel de Strijp toen de taxi plotseling werd opengetrokken. De twee overvallers deden vervolgens een poging om de 43-jarige man en de 26-jarige vrouw die bij de chauffeur in de taxi zaten, te beroven.

Op de vlucht

Toen de taxichauffeur een wapen zag, reed hij snel weg. De overvallers sloegen direct op de vlucht. Volgens een 112-correspondent droegen de twee daders bivakmutsen en donkere kleren. Ook waren ze gemaskerd. Het is niet duidelijk waar zij naartoe zijn gevlucht.

Lees ook:

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.