Samenwerking tussen Buckaroo en Silverflow
Betaalmethoden

Buckaroo en Silverflow starten samenwerking

Deze week maakten vertegenwoordigers van beide bedrijven de samenwerking officieel. Foto: Buckaroo

Het is officieel: betaalprovider Buckaroo en betalingsverwerkingsplatform Silverflow starten een samenwerking met betrekking tot het gebruiken van het Card processing platform van Silverflow. Dat maken beide bedrijven vandaag bekend. In de samenwerking voorziet Silverflow Buckaroo van een processingplatform om haar Credit Card acquiring propositie verder ondersteunen.

Buckaroo zocht naar een modern en flexibel processing platform. Silverflow bleek daarvoor de perfecte match met een cloud-gebaseerd platform dat makkelijk communiceert met de schemes van Mastercard en Visa.

Innovatieve houding

Maurits Dekker, CCO van Buckaroo, is blij met de samenwerking. “Het is de volgende stap in het creëren van een completere en uniforme card acquiring dienst. Met de oplossing van Silverflow is er geen tussenkomst van derden meer nodig. Dit resulteert in een veilig, gebalanceerd en snel betaalproces voor merchants.”

Ook Anne Willem de Vries, ceo en medeoprichter van Silverflow, is enthousiast over de samenwerking. “Buckaroo heeft, net zoals Silverflow, een innovatieve houding. We kijken ernaar uit om met ze samen te werken en om merchants te voorzien van technologie en betaaloplossingen die zij nodig hebben voor hun moderne bedrijfsvoering.”

Taxibranche

Het nieuws volgt na Buckaroo’s recente fusie met SEPAY, waarmee de betaalprovider begin september haar omnichannel aanbod heeft uitgebreid. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met omnichannel betaaloplossingen, onder meer gericht op de taxibranche.

Begin deze maand kondigde directeur Herman Roebersen in een uitgebreid interview met TaxiPro aan, omnichannel betaaloplossingen te willen bieden speciaal gericht op de taxibranche. “We zijn momenteel bezig met het bedenken van goede betaaloplossingen voor de mobiliteitssector”, zei Roebersen daar destijds over. “Denk bijvoorbeeld aan online deelbetalingen, waarbij je een deel betaalt bij de bestelling en het restant afrekent in de taxi. Verder willen we een platform ontwikkelen, waar taxiondernemers direct al hun rekeningen en transacties in één oogopslag kunnen zien.”

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Buckaroo en Silverflow starten samenwerking | TaxiPro
Samenwerking tussen Buckaroo en Silverflow
Betaalmethoden

Buckaroo en Silverflow starten samenwerking

Deze week maakten vertegenwoordigers van beide bedrijven de samenwerking officieel. Foto: Buckaroo

Het is officieel: betaalprovider Buckaroo en betalingsverwerkingsplatform Silverflow starten een samenwerking met betrekking tot het gebruiken van het Card processing platform van Silverflow. Dat maken beide bedrijven vandaag bekend. In de samenwerking voorziet Silverflow Buckaroo van een processingplatform om haar Credit Card acquiring propositie verder ondersteunen.

Buckaroo zocht naar een modern en flexibel processing platform. Silverflow bleek daarvoor de perfecte match met een cloud-gebaseerd platform dat makkelijk communiceert met de schemes van Mastercard en Visa.

Innovatieve houding

Maurits Dekker, CCO van Buckaroo, is blij met de samenwerking. “Het is de volgende stap in het creëren van een completere en uniforme card acquiring dienst. Met de oplossing van Silverflow is er geen tussenkomst van derden meer nodig. Dit resulteert in een veilig, gebalanceerd en snel betaalproces voor merchants.”

Ook Anne Willem de Vries, ceo en medeoprichter van Silverflow, is enthousiast over de samenwerking. “Buckaroo heeft, net zoals Silverflow, een innovatieve houding. We kijken ernaar uit om met ze samen te werken en om merchants te voorzien van technologie en betaaloplossingen die zij nodig hebben voor hun moderne bedrijfsvoering.”

Taxibranche

Het nieuws volgt na Buckaroo’s recente fusie met SEPAY, waarmee de betaalprovider begin september haar omnichannel aanbod heeft uitgebreid. Het bedrijf houdt zich vooral bezig met omnichannel betaaloplossingen, onder meer gericht op de taxibranche.

Begin deze maand kondigde directeur Herman Roebersen in een uitgebreid interview met TaxiPro aan, omnichannel betaaloplossingen te willen bieden speciaal gericht op de taxibranche. “We zijn momenteel bezig met het bedenken van goede betaaloplossingen voor de mobiliteitssector”, zei Roebersen daar destijds over. “Denk bijvoorbeeld aan online deelbetalingen, waarbij je een deel betaalt bij de bestelling en het restant afrekent in de taxi. Verder willen we een platform ontwikkelen, waar taxiondernemers direct al hun rekeningen en transacties in één oogopslag kunnen zien.”

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.