Taxi's bij treinstation Den Bosch Centraal
Beoordelingssysteem

Den Bosch gaat werken met Uber-achtige recensies voor taxichauffeurs

Taxi's voor de deur van treinstation Den Bosch Centraal. Foto: Shutterstock/Wolf-photography

’s Hertogenbosch gaat aan de slag met de nieuwe taxiverordening. Een ruime meerderheid van de Bossche gemeenteraad stemde dinsdag in met het raadsvoorstel om zo snel mogelijk een nieuwe verordening te realiseren. Onder meer het nog in te voeren klantbeoordelingssysteem, waarmee passagiers chauffeurs op Uber-achtige wijze kunnen beoordelen, is daarmee binnenkort een feit.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Den Bosch gaat werken met Uber-achtige recensies voor taxichauffeurs | TaxiPro
Taxi's bij treinstation Den Bosch Centraal
Beoordelingssysteem

Den Bosch gaat werken met Uber-achtige recensies voor taxichauffeurs

Taxi's voor de deur van treinstation Den Bosch Centraal. Foto: Shutterstock/Wolf-photography

’s Hertogenbosch gaat aan de slag met de nieuwe taxiverordening. Een ruime meerderheid van de Bossche gemeenteraad stemde dinsdag in met het raadsvoorstel om zo snel mogelijk een nieuwe verordening te realiseren. Onder meer het nog in te voeren klantbeoordelingssysteem, waarmee passagiers chauffeurs op Uber-achtige wijze kunnen beoordelen, is daarmee binnenkort een feit.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.