Arnhem Centraal
Toiletvoorzieningen

Gemeente neemt taxistandplaats Arnhem Centraal onder handen

Het trollybussenplein kwam tijdens onderzoek naar voren als voorkeurlocatie, maar bleek niet mogelijk te zijn. Foto: Shutterstock/Leonid Andronov

De taxistandplaats aan de zuidzijde van station Arnhem Centraal krijgt dit jaar een upgrade. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) laten weten in een reactie op schriftelijke vragen die zijn ingediend door de lokale politieke partij BurgerBelang Arnhem. Zo worden de borden die verwijzen naar de standplaats verbeterd en komen er betere toiletvoorzieningen voor chauffeurs.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gemeente neemt taxistandplaats Arnhem Centraal onder handen | TaxiPro
Arnhem Centraal
Toiletvoorzieningen

Gemeente neemt taxistandplaats Arnhem Centraal onder handen

Het trollybussenplein kwam tijdens onderzoek naar voren als voorkeurlocatie, maar bleek niet mogelijk te zijn. Foto: Shutterstock/Leonid Andronov

De taxistandplaats aan de zuidzijde van station Arnhem Centraal krijgt dit jaar een upgrade. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) laten weten in een reactie op schriftelijke vragen die zijn ingediend door de lokale politieke partij BurgerBelang Arnhem. Zo worden de borden die verwijzen naar de standplaats verbeterd en komen er betere toiletvoorzieningen voor chauffeurs.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.