Sven Heijnen volgt Leon van Lier op
Cabman

Leon van Lier vertrekt als algemeen directeur van Euphoria Mobility

Leon van Lier (rechts) wordt opgevolgd door Sven Heijnen (links). Foto: Euphoria Mobility

Leon van Lier vertrekt na ruim twintig jaar als algemeen directeur van Euphoria Mobility, in Nederland beter bekend onder de naam Cabman. Wel blijft hij als adviseur en aandeelhouder betrokken bij het Tilburgse softwarebedrijf. Sven Heijnen volgt Van Lier op.

“Sven brengt een schat aan ervaring en expertise mee”, zegt Van Lier over zijn opvolger. “Zijn vermogen om nieuwe markten te ontginnen in combinatie met focus op het verbeteren van performance en klanttevredenheid, is precies wat we in deze nieuwe groeifase nodig hebben. Deze uitdaging is bij Sven in goede handen.”

Hoewel Euphoria Mobility zich blijft focussen op bestaande opdrachtgevers en het doorontwikkelen van producten, is het ontginnen van nieuwe markten ook een van de doelstellingen. “Mijn carrière is altijd gericht geweest op IT en mijn expertise sluit goed aan bij de internationale ambities van Euphoria Mobility”, zegt Sven Heijnen daarover. “Ik ben superblij met de mogelijkheid die ik heb gekregen.”

Euphoria Mobility is al ruim twintig jaar actief en levert sinds 2002 onder de naam Cabman hardware- en softwareoplossingen voor de Nederlandse taxibranche. Inmiddels zijn Cabman-producten zijn ook te vinden in landen als België, Duitsland, Zwitserland, Finland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Leon van Lier vertrekt als algemeen directeur van Euphoria Mobility”

Kapi Taal|06.02.24|12:49

Iedereen verdient aan de taxi,behalve de taxichauffeur.

Leon van Lier vertrekt als algemeen directeur van Euphoria Mobility | TaxiPro
Sven Heijnen volgt Leon van Lier op
Cabman

Leon van Lier vertrekt als algemeen directeur van Euphoria Mobility

Leon van Lier (rechts) wordt opgevolgd door Sven Heijnen (links). Foto: Euphoria Mobility

Leon van Lier vertrekt na ruim twintig jaar als algemeen directeur van Euphoria Mobility, in Nederland beter bekend onder de naam Cabman. Wel blijft hij als adviseur en aandeelhouder betrokken bij het Tilburgse softwarebedrijf. Sven Heijnen volgt Van Lier op.

“Sven brengt een schat aan ervaring en expertise mee”, zegt Van Lier over zijn opvolger. “Zijn vermogen om nieuwe markten te ontginnen in combinatie met focus op het verbeteren van performance en klanttevredenheid, is precies wat we in deze nieuwe groeifase nodig hebben. Deze uitdaging is bij Sven in goede handen.”

Hoewel Euphoria Mobility zich blijft focussen op bestaande opdrachtgevers en het doorontwikkelen van producten, is het ontginnen van nieuwe markten ook een van de doelstellingen. “Mijn carrière is altijd gericht geweest op IT en mijn expertise sluit goed aan bij de internationale ambities van Euphoria Mobility”, zegt Sven Heijnen daarover. “Ik ben superblij met de mogelijkheid die ik heb gekregen.”

Euphoria Mobility is al ruim twintig jaar actief en levert sinds 2002 onder de naam Cabman hardware- en softwareoplossingen voor de Nederlandse taxibranche. Inmiddels zijn Cabman-producten zijn ook te vinden in landen als België, Duitsland, Zwitserland, Finland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Leon van Lier vertrekt als algemeen directeur van Euphoria Mobility”

Kapi Taal|06.02.24|12:49

Iedereen verdient aan de taxi,behalve de taxichauffeur.