Mario Shiliashki
Benoeming

Mario Shiliashki nieuwe algemeen directeur myPOS

Mario Shiliashki, de nieuwe algemeen directeur van myPOS. Foto: myPOS

Mario Shiliashki is de nieuwe algemeen directeur (Chief Executive Officer) van myPOS. Dat maakt de betaalprovider vandaag bekend. Naast zijn benoeming als algemeen directeur neemt Shiliashki ook zitting in de Raad van Bestuur.

Advent International-directeur Fabio Cali, het bedrijf waar myPOS door is overgenomen, is verheugd met de benoeming. “Het doet ons deugd om Mario Shiliashki te mogen verwelkomen bij myPOS. Hij brengt een ruime ervaring in het mondiaal opschalen van betaalprocessen met zich mee. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te gaan werken.”

“Ondersteund door de ervaring en investering van Advent International heeft myPOS een uitstekende positie voor zichzelf gecreĂ«erd om te groeien, waarbij het gedifferentieerde bedrijfsmodel en de concurrerende waardepropositie worden bewaard”, vult Laurent LeMoal, bestuursvoorzitter van myPOS, aan.

Groeifase

Ook Mario Shiliashki zelf is blij met de benoeming. “Ik ben verheugd om met zo’n sterk team samen te gaan werken en het bedrijf naar de volgende groeifase te leiden. myPOS heeft een ideale positie om te profiteren van de komende mogelijkheden en geeft bedrijven de tools om hun betaalproblemen op te lossen.”

myPOS is in verschillende Europese landen actief, zoals Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Nederland. De betaalprovider bedient meerdere sectoren, waaronder de taxibranche. Zo bracht het fintechbedrijf vorig jaar met de myPOS Go 2 en de myPOS Pro twee nieuwe betaalterminals op de markt. Ook lanceerde myPOS in oktober Tap to Pay op iPhone.

myPOS

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.