taxi

Gewapende overval op taxichauffeur in Utrecht

UTRECHT – Een taxichauffeur in Utrecht is dinsdag door twee mannen beroofd. Het tweetal stuurde de taxi eerst naar het station en toen ze daar eenmaal waren gaven ze hem de opdracht om van richting te veranderen.

Uiteindelijk eindigde de rit op de parkeerplaats van het zwembad Krommerijn. Tijdens het afrekenen werd de chauffeur plotseling vastgepakt en onder bedreiging van een wapen moest hij geld afgeven. Daarna renden de mannen weg in de richting van de wijk Rijnsweerd en alarmeerde de chauffeur de politie.

Een dader heeft een Marokkaans uiterlijk, is tussen de 28 en 30 jaar, ongeveer 1.90 m. lang en heeft een stevig postuur.
Hij had lang krullend haar, droeg een zwart overhemd en een zwarte broek.

De andere dader heft ook een Marokkaans uiterlijk, kort zwart haar, een smal gezicht, slank postuur en is tussen de 28 en 30 jaar. Hij droeg een zwart T-shirt en een zwarte broek.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.