Nijmegen
Onduidelijkheid

Nijmeegse politiek wil opheldering over ontheffing voor taxi’s

Luchtfoto van Nijmegen. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/John van der Tol

VVD en Stadspartij Nijmegen willen opheldering over de onduidelijkheid die is ontstaan of taxi’s nu wel of niet over de Waalkade en tijdens de spits over een deel van de Griftdijk mogen rijden. In gesprekken met de branche heeft de gemeente altijd gezegd dat dit niet mag, maar vorige week liet een gemeentewoordvoerder in de media weten dat taxi’s wél over deze wegen mogen rijden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nijmeegse politiek wil opheldering over ontheffing voor taxi’s | TaxiPro
Nijmegen
Onduidelijkheid

Nijmeegse politiek wil opheldering over ontheffing voor taxi’s

Luchtfoto van Nijmegen. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/John van der Tol

VVD en Stadspartij Nijmegen willen opheldering over de onduidelijkheid die is ontstaan of taxi’s nu wel of niet over de Waalkade en tijdens de spits over een deel van de Griftdijk mogen rijden. In gesprekken met de branche heeft de gemeente altijd gezegd dat dit niet mag, maar vorige week liet een gemeentewoordvoerder in de media weten dat taxi’s wél over deze wegen mogen rijden.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.