verdachte, taxi, overval, politie, taxichauffeur, camera, beelden

Politie geeft beelden vrij van taxi-overvaller Rotterdam

ROTTERDAM – De politie heeft foto’s en filmbeelden vrijgegeven van de overvaller die op 3 april een chauffeur van de RTC mishandelde en er met zijn taxi vandoor ging. De politie Rotterdam-Rijnmond is op zoek naar de dader. De videobeelden zijn afkomstig uit de beveiligingscamera in de taxi.

Het gaat om een kale, negroïde man, die tussen de 20 en 30 jaar oud wordt geschat. De man is bijna twee meter lang en heeft verder een normaal postuur. Op 3 april droeg hij een donkere jas en blauwe spijkerbroek. Opvallend was een plek op de linkerzijde van zijn voorhoofd. Dit leek een deuk/inkeping en zou een litteken van een ongeval kunnen zijn.

Taxichauffeur

Een man, die op het eerste gezicht een normale klant leek die een rit van de C.P. Tielestraat naar het Eendrachtsplein in Rotterdam wilde, werd opeens erg agressief toen hij in de taxi had plaatsgenomen. Toen de man doodsbedreigingen uitte, vluchtte de chauffeur de taxi uit om hulp te halen

De verdachte ging hem achterna, tackelde de taxichauffeur en gaf hem een paar rake stompen toen hij op de grond lag. Vervolgens ging de verdachte er met de taxi, een Mercedes-Benz type S320, vandoor. Hij reed, tegen het verkeer, de Nozemanstraat in. De gestolen taxi werd rond 13:30 uur teruggevonden op de Spartastraat te Rotterdam.

Weet u wie de man is die de politie zoekt of heeft u andere informatie over deze zaak, neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt uw informatie ook anoniem delen met de politie via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld daarbij dat het om het onderzoek naar de overval op de taxi aan de Tielestraat in Rotterdam.

Lees ook: Overvaller mishandelt taxichauffeur Rotterdam en steelt auto

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Politie geeft beelden vrij van taxi-overvaller Rotterdam | TaxiPro
verdachte, taxi, overval, politie, taxichauffeur, camera, beelden

Politie geeft beelden vrij van taxi-overvaller Rotterdam

ROTTERDAM – De politie heeft foto’s en filmbeelden vrijgegeven van de overvaller die op 3 april een chauffeur van de RTC mishandelde en er met zijn taxi vandoor ging. De politie Rotterdam-Rijnmond is op zoek naar de dader. De videobeelden zijn afkomstig uit de beveiligingscamera in de taxi.

Het gaat om een kale, negroïde man, die tussen de 20 en 30 jaar oud wordt geschat. De man is bijna twee meter lang en heeft verder een normaal postuur. Op 3 april droeg hij een donkere jas en blauwe spijkerbroek. Opvallend was een plek op de linkerzijde van zijn voorhoofd. Dit leek een deuk/inkeping en zou een litteken van een ongeval kunnen zijn.

Taxichauffeur

Een man, die op het eerste gezicht een normale klant leek die een rit van de C.P. Tielestraat naar het Eendrachtsplein in Rotterdam wilde, werd opeens erg agressief toen hij in de taxi had plaatsgenomen. Toen de man doodsbedreigingen uitte, vluchtte de chauffeur de taxi uit om hulp te halen

De verdachte ging hem achterna, tackelde de taxichauffeur en gaf hem een paar rake stompen toen hij op de grond lag. Vervolgens ging de verdachte er met de taxi, een Mercedes-Benz type S320, vandoor. Hij reed, tegen het verkeer, de Nozemanstraat in. De gestolen taxi werd rond 13:30 uur teruggevonden op de Spartastraat te Rotterdam.

Weet u wie de man is die de politie zoekt of heeft u andere informatie over deze zaak, neemt u dan contact op met het Regionaal Team Overvallen. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt uw informatie ook anoniem delen met de politie via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld daarbij dat het om het onderzoek naar de overval op de taxi aan de Tielestraat in Rotterdam.

Lees ook: Overvaller mishandelt taxichauffeur Rotterdam en steelt auto

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.