politieagenten

Man gepakt voor mishandeling en beroving taxichauffeur

NIJMEGEN – Een man die een taxichauffeur in Nijmegen mishandelde en vervolgens zijn portemonnee stal, is zaterdagochtend rond 6:30 uur aangehouden door de politie in Nijmegen. Twee andere verdachten ontkwamen.

Vier mannen namen op zaterdagochtend omstreeks 06.10 uur een taxi vanuit het centrum van Nijmegen. Het viertal wilde naar Dukenburg. Eén van de vier stapte op de St.Jacobslaan uit. De andere drie werden naar de 10e straat Tolhuis in Nijmegen-Dukenburg gebracht.

Taxichauffeur

Aan het einde van de rit was er onduidelijkheid over wie de rit zou betalen. De taxichauffeur verklaarde dat zowel hij als de drie mannen naast de taxi stonden. Op een gegeven moment kreeg de taxichauffeur een flinke duw waardoor hij ten val kwam en licht letsel opliep. De drie mannen renden er vervolgens met de portemonnee van de taxichauffeur vandoor, de wijk Tolhuis in. Hierop waarschuwde de taxichauffeur de politie.

Politiemensen van team Nijmegen Dukenburg-Lindenholt gingen direct te voet en per mountainbike de wijk in. Op de 10e straat Tolhuis konden agenten één van de drie verdachten aanhouden. Het betreft een 25-jarige man uit Nijmegen. De twee andere verdachten werden niet meer gevonden.

De Districtsrecherche van Stad Nijmegen verhoort de aangehouden verdachte en doet verder onderzoek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Man gepakt voor mishandeling en beroving taxichauffeur | TaxiPro
politieagenten

Man gepakt voor mishandeling en beroving taxichauffeur

NIJMEGEN – Een man die een taxichauffeur in Nijmegen mishandelde en vervolgens zijn portemonnee stal, is zaterdagochtend rond 6:30 uur aangehouden door de politie in Nijmegen. Twee andere verdachten ontkwamen.

Vier mannen namen op zaterdagochtend omstreeks 06.10 uur een taxi vanuit het centrum van Nijmegen. Het viertal wilde naar Dukenburg. Eén van de vier stapte op de St.Jacobslaan uit. De andere drie werden naar de 10e straat Tolhuis in Nijmegen-Dukenburg gebracht.

Taxichauffeur

Aan het einde van de rit was er onduidelijkheid over wie de rit zou betalen. De taxichauffeur verklaarde dat zowel hij als de drie mannen naast de taxi stonden. Op een gegeven moment kreeg de taxichauffeur een flinke duw waardoor hij ten val kwam en licht letsel opliep. De drie mannen renden er vervolgens met de portemonnee van de taxichauffeur vandoor, de wijk Tolhuis in. Hierop waarschuwde de taxichauffeur de politie.

Politiemensen van team Nijmegen Dukenburg-Lindenholt gingen direct te voet en per mountainbike de wijk in. Op de 10e straat Tolhuis konden agenten één van de drie verdachten aanhouden. Het betreft een 25-jarige man uit Nijmegen. De twee andere verdachten werden niet meer gevonden.

De Districtsrecherche van Stad Nijmegen verhoort de aangehouden verdachte en doet verder onderzoek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.