taxi, deur, open, overval

Haagse taxichauffeur mishandeld na wisseltruc klant

Een Haagse taxichauffeur is dinsdagochtend rond 2 uur beroofd en mishandeld door een klant. Die wilde hem oplichten met een wisseltruc. Omdat de taxichauffeur dat doorzag, werd hij geschopt en geslagen.

De chauffeur, een 49-jarige Hagenaar, reed met de klant toen deze klant ter hoogte van de kruising van de Melis Stokelaan en de Beresteinlaan geld wilde wisselen met een wisseltruc.

Taxichauffeur

De taxichauffeur doorzag echter de bedoelingen van de klant en gaf aan geen geld te wisselen. Hierop onstak de klant in woede en sloeg de chauffeur in het gezicht.

Er ontstond een worsteling tussen beide mannen, waarbij de chauffeur geschopt en geslagen werd door de klant. Die was inmiddels was omgelopen naar de besturderszijde van de auto. Toen de chaufferu zijn portemonnee per ongeluk liet vallen, raapte de klant deze op en ging er met de portemonnee vandoor in de richting van de Gaarde.

Dader

De dader was een lichtgetinte man van ongeveer 25 jaar oud met een onverzorgd (‘junk-achtig’) uiterlijk. Hij was ongeveer 1.80m lang en had kort stekeltjes har met opgeschoren zijkanten. Hij was gekleed in een spijkerbroek met daarop een groenige jas en noemde zichzelf Karim.

De recherche van Bureau Beresteinlaan is op zoek naar getuigen van de beroving.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Haagse taxichauffeur mishandeld na wisseltruc klant”

Dikke Dirk|17.11.11|20:26

Je moet wel opletten wat je meeneemt in je taxi.