QR-raamsticker
QR-code

Eerste stappen Rotterdamse Taxi Aanpak: taxi’s plakken raamsticker

Iedere taxichauffeur is sinds maart verplicht de QR-raamsticker in het voertuig te hebben. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De eerste stappen voor de Rotterdamse Taxi Aanpak zijn gezet: taxi’s beschikken nu over QR-raamstickers, waarmee passagiers eventuele klachten digitaal kunnen melden bij het Rotterdams Taximeldpunt. De stickers moeten de vindbaarheid van het taximeldpunt, een van de wapens die de gemeente inzet om misstanden als het hanteren van woekerprijzen, vergroten.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Eerste stappen Rotterdamse Taxi Aanpak: taxi’s plakken raamsticker”

Stefan J. Kooren|22.03.24|18:09

Deze stikkers slaan helemaal nergens op. De stikkers zouden aan een chauffeur of kenteken gekoppeld moeten zijn maar helaas niets van dit alles je word naar een website gestuurd en daar mag je een formulier invullen . Weer een gemiste kans om de rotte appels eruit te halen . Heel slecht overna gedacht door de gemeente Rotterdam.