Taxi daklicht
Fatsoenlijke bejegening

Groningen overweegt invoering taxikeurmerk: ‘Optreden tegen ongewenst gedrag’

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Philip Lange

De gemeente Groningen overweegt een kwaliteitskeurmerk voor taxi’s in te voeren om oneerlijke concurrentie tegen te gaan. Dat laat het college van burgemeester en wethouders (B&W) weten in een reactie op schriftelijke vragen die zijn ingediend door de PVV. Naast de bestrijding van oneerlijke concurrentie, moet het keurmerk ook zorgen voor een fatsoenlijke bejegening van klanten.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Groningen overweegt invoering taxikeurmerk: ‘Optreden tegen ongewenst gedrag’ | TaxiPro
Taxi daklicht
Fatsoenlijke bejegening

Groningen overweegt invoering taxikeurmerk: ‘Optreden tegen ongewenst gedrag’

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Philip Lange

De gemeente Groningen overweegt een kwaliteitskeurmerk voor taxi’s in te voeren om oneerlijke concurrentie tegen te gaan. Dat laat het college van burgemeester en wethouders (B&W) weten in een reactie op schriftelijke vragen die zijn ingediend door de PVV. Naast de bestrijding van oneerlijke concurrentie, moet het keurmerk ook zorgen voor een fatsoenlijke bejegening van klanten.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.