Touringcars Munckhof

Munckhof vervoerspartner Wereld Muziek Concours 2017

Munckhof is komende zomer de officiële vervoerspartner van het Wereld Muziek Concours 2017. Dit partnerschap houdt in dat Munckhof het vervoer van onder andere deelnemers, solisten, dirigenten en juryleden zal verzorgen rondom het muziekevenement in Kerkrade.

De totale opdracht betreft het vervoer van juryleden, de airport- en hoteltransfers van solisten en dirigenten en het totaalpakket voor vervoer van deelnemers. “Tijdens het WMC zijn deelnemers, juryleden, dirigenten en solisten uit veertig verschillende landen actief. Wij zorgen er niet alleen voor dat zij van de diverse vliegvelden naar Kerkrade gebracht worden, maar ook dat zij tijdig bij alle evenementen aanwezig zijn. WMC heeft voor Munckhof gekozen vanwege de ervaring die Munckhof heeft opgedaan bij andere evenementen met complexe vervoersvraagstukken”, aldus Tom Roefs, algemeen directeur bij Munckhof.

Juiste informatie

Voorbeelden van dergelijke evenementen zijn onder meer de Floriade van 2012 en het EK atletiek, dat vorig jaar in Amsterdam plaatsvond. Een belangrijk onderdeel van dat laatste project was het personenvervoer van en naar de luchthaven Schiphol. Tijdens de Europese Kampioenschappen Atletiek 2016 gingen meer dan 1.500 atleten uit 51 landen op jacht naar medailles in 46 atletiekdisciplines. Maar er moesten ook begeleiders, officials, journalisten, genodigden en andere betrokkenen worden vervoerd. In de twaalf dagen tijdens en rondom het EK waren er ruim 300 voertuigen onderweg en waren er honderden medewerkers van Munckhof in de weer.

Voor deze nieuwe klus gaat het vervoersbedrijf heel nauw samenwerken met het WMC. Het doel is daarbij om tijdig de juiste informatie van deelnemers beschikbaar te hebben, zoals vluchtgegevens en aantallen personen. Door de informatie al in een vroeg stadium te ontvangen, kan het vervoer hier optimaal op afgestemd worden. Het Wereld Muziek Concours vindt dit jaar van 6 tot en met 30 juli plaats in Kerkrade.

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van TaxiPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van TaxiPro. Hij schrijft ook voor diverse andere titels van ProMedia op het gebied van mobiliteit.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.