Munckhof, IRU-diploma. Foto: Munckhof

Negen touringcarchauffeurs Munckhof onderscheiden door IRU

Munckhof, IRU-diploma. Foto: Munckhof

Negen touringcarchauffeurs van Munckhof hebben het IRU Diploma of Honour in ontvangst genomen. Dit is een erkenning voor kwalitatief en veilig werken op de touringcar, maar ook voor loyaliteit aan het vak en de werkgever.

Het Diploma of Honour wordt verstrekt door de International Road and Transport Union (IRU). Om er voor in aanmerking te komen moet iemand tenminste 1 miljoen zakelijke kilometers hebben gereden. Verder mag hij of zij in de afgelopen twintig jaar geen schuld hebben gehad aan een serieus verkeersongeluk met letsel. De laatste vijf jaar mag de chauffeur geen zware overtredingen van de verkeersregels hebben begaan. 

En de persoon in kwestie moet, tot tevredenheid van de werkgever(s), minstens twintig in de branche werkzaam zijn, waarvan in elk geval de laatste vijf jaar voor de huidige werkgever. Die werkgever draagt de kandidaten ook voor om de onderscheiding te ontvangen.

‘Mensen maken het verschil’

Tom Roefs, algemeen directeur bij Munckhof is ontzettend trots op de chauffeurs die de onderscheiding ontvangen hebben. ”Onze slogan is ‘Mensen maken Munckhof’. Dat is niet zomaar een leuke zin die achterop onze bussen staat, het is het DNA van onze organisatie. Mensen maken het verschil in de branches waarin wij actief zijn en daar hechten we veel waarde aan. Dat nu negen touringcarchauffeurs door een internationale onafhankelijke organisatie erkend worden als topchauffeurs is niet alleen een prachtige persoonlijke erkenning voor onze collega’s, maar ook een absoluut voorbeeld voor alle andere collega’s in het personenvervoer.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Negen touringcarchauffeurs Munckhof onderscheiden door IRU | TaxiPro
Munckhof, IRU-diploma. Foto: Munckhof

Negen touringcarchauffeurs Munckhof onderscheiden door IRU

Munckhof, IRU-diploma. Foto: Munckhof

Negen touringcarchauffeurs van Munckhof hebben het IRU Diploma of Honour in ontvangst genomen. Dit is een erkenning voor kwalitatief en veilig werken op de touringcar, maar ook voor loyaliteit aan het vak en de werkgever.

Het Diploma of Honour wordt verstrekt door de International Road and Transport Union (IRU). Om er voor in aanmerking te komen moet iemand tenminste 1 miljoen zakelijke kilometers hebben gereden. Verder mag hij of zij in de afgelopen twintig jaar geen schuld hebben gehad aan een serieus verkeersongeluk met letsel. De laatste vijf jaar mag de chauffeur geen zware overtredingen van de verkeersregels hebben begaan. 

En de persoon in kwestie moet, tot tevredenheid van de werkgever(s), minstens twintig in de branche werkzaam zijn, waarvan in elk geval de laatste vijf jaar voor de huidige werkgever. Die werkgever draagt de kandidaten ook voor om de onderscheiding te ontvangen.

‘Mensen maken het verschil’

Tom Roefs, algemeen directeur bij Munckhof is ontzettend trots op de chauffeurs die de onderscheiding ontvangen hebben. ”Onze slogan is ‘Mensen maken Munckhof’. Dat is niet zomaar een leuke zin die achterop onze bussen staat, het is het DNA van onze organisatie. Mensen maken het verschil in de branches waarin wij actief zijn en daar hechten we veel waarde aan. Dat nu negen touringcarchauffeurs door een internationale onafhankelijke organisatie erkend worden als topchauffeurs is niet alleen een prachtige persoonlijke erkenning voor onze collega’s, maar ook een absoluut voorbeeld voor alle andere collega’s in het personenvervoer.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.