Foto van een politieauto.

Touringcarchauffeur sluit dader op in bus na mishandeling

Close-up van een politieauto. Foto: iStock / Livinus

In Zwolle is een touringcarchauffeur mishandeld, nadat hij een onbekende man in zijn bus aantrof. Het voorval vond zondagavond plaats.

Toen de touringcarchauffeur de onbekende man aantrof in zijn bus, sprak hij hem daarop aan. Daarna werd hij door de man mishandeld. Volgens de politie gaat het om een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De 65-jarige touringcarchauffeur raakte lichtgewond.

Gesloten deuren

Na de mishandeling probeerde de onbekende man te vluchten. Hij kwam echter niet ver omdat de touringcarchauffeur op tijd de deuren van zijn bus op slot deed, waardoor de dader geen kant meer op kon. De agenten die zich naar het incident hebben toegesneld, hebben de onbekende man vervolgens overgenomen.

Onderzoek

De politie heeft de onbekende 24-jarige man inmiddels weer vrijgelaten, maar het verdere onderzoek loopt nog. “Na afronding van dat onderzoek is het aan het Openbaar Ministerie om te kijken naar het verdere vervolg”, zo meldt de politie.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.