Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev
Frontale aanrijding

Dode bij ongeluk met Duitse touringcar bij Bergen

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Ignatiev

Bij een ernstig verkeersongeluk tussen een auto en een Duitse touringcar op de N9 bij Bergen (Noord-Holland) is zondag een 20-jarige inwoner van IJmuiden om het leven gekomen. Het gaat om de bestuurder van de auto.

Bij het ongeluk raakte de buschauffeur bekneld, zo meldt een politiewoordvoerder. Hij kon door de brandweer bevrijd worden en is nagekeken door ambulancepersoneel. Het is niet duidelijk hoe ernstig zijn verwondingen zijn.

In de bus zaten ruim veertig Duitse passagiers. Volgens de politiewoordvoerder lijkt het er niet op dat zij gewond zijn. De passagiers hoeven ook niet naar een ziekenhuis voor controle en worden overgebracht naar een opvangplek.

De zware frontale aanrijding gebeurde afgelopen zondag rond 16.45 uur op de N9 ter hoogte van Koedijk. De weg blijft tot 23.00 uur in beide richtingen afgesloten tussen Bergen en Schoorl-Oost. Verkeer wordt omgeleid.

De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Olivier Smits/ANP

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Dode bij ongeluk met Duitse touringcar bij Bergen | TaxiPro
Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev
Frontale aanrijding

Dode bij ongeluk met Duitse touringcar bij Bergen

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Ignatiev

Bij een ernstig verkeersongeluk tussen een auto en een Duitse touringcar op de N9 bij Bergen (Noord-Holland) is zondag een 20-jarige inwoner van IJmuiden om het leven gekomen. Het gaat om de bestuurder van de auto.

Bij het ongeluk raakte de buschauffeur bekneld, zo meldt een politiewoordvoerder. Hij kon door de brandweer bevrijd worden en is nagekeken door ambulancepersoneel. Het is niet duidelijk hoe ernstig zijn verwondingen zijn.

In de bus zaten ruim veertig Duitse passagiers. Volgens de politiewoordvoerder lijkt het er niet op dat zij gewond zijn. De passagiers hoeven ook niet naar een ziekenhuis voor controle en worden overgebracht naar een opvangplek.

De zware frontale aanrijding gebeurde afgelopen zondag rond 16.45 uur op de N9 ter hoogte van Koedijk. De weg blijft tot 23.00 uur in beide richtingen afgesloten tussen Bergen en Schoorl-Oost. Verkeer wordt omgeleid.

De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Olivier Smits/ANP

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.