Passagiers touringcar. Foto: iStock / acambium64
Aanbesteding

Stichting Atlas College op zoek naar touringcarvervoerder

Diverse touringcarbedrijven vrezen de oproep van FNV niet. Foto: iStock / acambium64

Stichting Atlas College is op zoek naar een vervoerder die verantwoordelijk wordt voor het touringcarvervoer. Dat laat de scholengemeenschap weten via TenderNed. Doel van de opdracht is het uitvoeren van vervoer voor werknemers en leerlingen van het Atlas College en de Purmerendse ScholenGroep (PSG).

Buiten de scope van de opdracht valt taxivervoer en pakketreizen, waarbij eventueel (bus)vervoer ook onderdeel van de opdracht kan zijn. “Opdrachten die vóór het nieuwe contract besteld zijn, worden nog afgenomen bij die betreffende partij”, zo laat Stichting Atlas College weten. “Het kan dus voorkomen dat bij de start van de overeenkomst in verhouding wat minder busreizen worden afgenomen.”

Hoeveel busritten gedurende de contractperiode gemaakt moeten worden, is volgens de opdrachtgever niet te zeggen. “De afgelopen jaren hebben uitgewezen dat de behoefte aan deze dienstverlening erg kan verschillen. Ook de ontwikkelingen binnen het Atlas College en PSG hebben mogelijk invloed op de mate van afname van het busvervoer, waardoor het Atlas College en PSG de mogelijkheid wil hebben om de overeenkomst niet te verlengen, maar opnieuw haar wensen wil kunnen formuleren en de markt wil verkennen.”

Flexibele houding

Volgens het Atlas College speelt een flexibele houding van de opdrachtnemer, maar ook duurzaamheid belangrijke rol tijdens de gunning van de opdracht. De maximale omvang van de opdracht ligt op 900.000 euro exclusief btw en voor PSG 400.000 euro exclusief btw, verdeeld over vier jaar. Touringcarbedrijven hebben tot 22 mei de tijd om zich in te schrijven. De overeenkomst treedt per 1 augustus in werking.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Stichting Atlas College op zoek naar touringcarvervoerder | TaxiPro
Passagiers touringcar. Foto: iStock / acambium64
Aanbesteding

Stichting Atlas College op zoek naar touringcarvervoerder

Diverse touringcarbedrijven vrezen de oproep van FNV niet. Foto: iStock / acambium64

Stichting Atlas College is op zoek naar een vervoerder die verantwoordelijk wordt voor het touringcarvervoer. Dat laat de scholengemeenschap weten via TenderNed. Doel van de opdracht is het uitvoeren van vervoer voor werknemers en leerlingen van het Atlas College en de Purmerendse ScholenGroep (PSG).

Buiten de scope van de opdracht valt taxivervoer en pakketreizen, waarbij eventueel (bus)vervoer ook onderdeel van de opdracht kan zijn. “Opdrachten die vóór het nieuwe contract besteld zijn, worden nog afgenomen bij die betreffende partij”, zo laat Stichting Atlas College weten. “Het kan dus voorkomen dat bij de start van de overeenkomst in verhouding wat minder busreizen worden afgenomen.”

Hoeveel busritten gedurende de contractperiode gemaakt moeten worden, is volgens de opdrachtgever niet te zeggen. “De afgelopen jaren hebben uitgewezen dat de behoefte aan deze dienstverlening erg kan verschillen. Ook de ontwikkelingen binnen het Atlas College en PSG hebben mogelijk invloed op de mate van afname van het busvervoer, waardoor het Atlas College en PSG de mogelijkheid wil hebben om de overeenkomst niet te verlengen, maar opnieuw haar wensen wil kunnen formuleren en de markt wil verkennen.”

Flexibele houding

Volgens het Atlas College speelt een flexibele houding van de opdrachtnemer, maar ook duurzaamheid belangrijke rol tijdens de gunning van de opdracht. De maximale omvang van de opdracht ligt op 900.000 euro exclusief btw en voor PSG 400.000 euro exclusief btw, verdeeld over vier jaar. Touringcarbedrijven hebben tot 22 mei de tijd om zich in te schrijven. De overeenkomst treedt per 1 augustus in werking.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.