Pixabay - Stuurwiel
Opdracht

Avan besteedt routegebonden vervoer aan

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Skica911

Avan besteedt het routegebonden en het vraagafhankelijk vervoer aan. Dat laat Doelgroepenvervoer Regio Arnhem Nijmegen (DRAN) weten via TenderNed. Voor het routegebonden vervoer gaat het in totaal om vier percelen, namelijk perceel D (Zuid), J (Noord), K (Noord) en L (Noord).

Perceel D heeft betrekking op de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Heumen, Berg en Dal en Mook en Middelaar. “Reizigers worden vanuit deze gemeenten naar scholen en instellingen gebracht, binnen de gestelde provinciegrenzen”, zo beschrijft DRAN de opdracht.

De percelen J, K en L hebben betrekking op de gemeenten Arnhem, Doesburg, Renkum, Rheden en Rozendaal. Ook hier dienen de reizigers van een naar hun scholen en instellingen te worden vervoerd. “Dit betreft alle locaties in Arnhem-Zuid, ten zuiden van de Neder-Rijn”, zo beschrijft DRAN perceel J. Binnen perceel L behoort ook de gemeente Apeldoorn.

Vraagafhankelijk vervoer

Naast het routegebonden vervoer, zet Doelgroepenvervoer Regio Arnhem Nijmegen ook het vraagafhankelijke vervoer in de markt. De vervoersorganisatie is hiervoor op zoek naar één opdrachtnemer die voor minimaal zes jaar perceel oost voor haar rekening neemt, waar de gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort en Montferland onder vallen. Tijdens de aanbestedingsprocedure voor beide typen vervoer, wordt er enkel naar de prijs gekeken.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Avan besteedt routegebonden vervoer aan | TaxiPro
Pixabay - Stuurwiel
Opdracht

Avan besteedt routegebonden vervoer aan

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Skica911

Avan besteedt het routegebonden en het vraagafhankelijk vervoer aan. Dat laat Doelgroepenvervoer Regio Arnhem Nijmegen (DRAN) weten via TenderNed. Voor het routegebonden vervoer gaat het in totaal om vier percelen, namelijk perceel D (Zuid), J (Noord), K (Noord) en L (Noord).

Perceel D heeft betrekking op de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Heumen, Berg en Dal en Mook en Middelaar. “Reizigers worden vanuit deze gemeenten naar scholen en instellingen gebracht, binnen de gestelde provinciegrenzen”, zo beschrijft DRAN de opdracht.

De percelen J, K en L hebben betrekking op de gemeenten Arnhem, Doesburg, Renkum, Rheden en Rozendaal. Ook hier dienen de reizigers van een naar hun scholen en instellingen te worden vervoerd. “Dit betreft alle locaties in Arnhem-Zuid, ten zuiden van de Neder-Rijn”, zo beschrijft DRAN perceel J. Binnen perceel L behoort ook de gemeente Apeldoorn.

Vraagafhankelijk vervoer

Naast het routegebonden vervoer, zet Doelgroepenvervoer Regio Arnhem Nijmegen ook het vraagafhankelijke vervoer in de markt. De vervoersorganisatie is hiervoor op zoek naar één opdrachtnemer die voor minimaal zes jaar perceel oost voor haar rekening neemt, waar de gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort en Montferland onder vallen. Tijdens de aanbestedingsprocedure voor beide typen vervoer, wordt er enkel naar de prijs gekeken.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.