Leerlingenvervoer, leerlingen, gordel
Aanbesteding

Edam-Volendam zoekt partij voor leerlingen- en zwemvervoer

Foto ter illustratie. Foto: iStock/LightFieldStudios

De gemeente Edam-Volendam is op zoek naar vervoersbedrijven die het leerlingen- en zwemvervoer voor hun rekening nemen. Dat meldt de gemeente via TenderNed. De opdracht is verdeeld in twee percelen. Voor ieder perceel is Edam-Volendam op zoek naar één vervoerder.

De overeenkomst gaat in op 26 februari en kent een looptijd van minimaal 2,5 jaar. Het contract kan twee keer met één jaar worden verlengd, tot maximaal einde schooljaar 2028. Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt er door Edam-Volendam voor 60 procent gekeken naar de kwaliteit van het vervoer en voor 40 procent naar de prijs. Vervoersbedrijven hebben nog 39 dagen de tijd om zich op deze opdracht in te schrijven.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Edam-Volendam zoekt partij voor leerlingen- en zwemvervoer | TaxiPro
Leerlingenvervoer, leerlingen, gordel
Aanbesteding

Edam-Volendam zoekt partij voor leerlingen- en zwemvervoer

Foto ter illustratie. Foto: iStock/LightFieldStudios

De gemeente Edam-Volendam is op zoek naar vervoersbedrijven die het leerlingen- en zwemvervoer voor hun rekening nemen. Dat meldt de gemeente via TenderNed. De opdracht is verdeeld in twee percelen. Voor ieder perceel is Edam-Volendam op zoek naar één vervoerder.

De overeenkomst gaat in op 26 februari en kent een looptijd van minimaal 2,5 jaar. Het contract kan twee keer met één jaar worden verlengd, tot maximaal einde schooljaar 2028. Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt er door Edam-Volendam voor 60 procent gekeken naar de kwaliteit van het vervoer en voor 40 procent naar de prijs. Vervoersbedrijven hebben nog 39 dagen de tijd om zich op deze opdracht in te schrijven.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.