Mariëlle Paul
Kamerbrief

Minister bezig met landelijke aanpak voor doelgroepenvervoer

Mariëlle Paul, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Peter Hilz

Mariëlle Paul is, samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), bezig met een landelijke aanpak voor het doelgroepenvervoer. Dat zegt de minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs in haar reactie op schriftelijke vragen, die door VVD-Kamerleden Fahid Minhas en Harry Bevers zijn gesteld. Reden hiervoor is onder meer de huidige staat van het leerlingenvervoer.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Minister bezig met landelijke aanpak voor doelgroepenvervoer | TaxiPro
Mariëlle Paul
Kamerbrief

Minister bezig met landelijke aanpak voor doelgroepenvervoer

Mariëlle Paul, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Peter Hilz

Mariëlle Paul is, samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), bezig met een landelijke aanpak voor het doelgroepenvervoer. Dat zegt de minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs in haar reactie op schriftelijke vragen, die door VVD-Kamerleden Fahid Minhas en Harry Bevers zijn gesteld. Reden hiervoor is onder meer de huidige staat van het leerlingenvervoer.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.