Munckhof
Arnhem-Nijmegen

Drie vervoerders slepen Avan-vervoer binnen

Onder meer Munckhof sleepte een perceel in de wacht. Foto: Munckhof

Het vraagafhankelijk en collectief vervoer van Avan is definitief gegund aan drie verschillende partijen. Munckhof, Taxi Witteveen en Willemsen- de Koning nemen vanaf 1 augustus 2024 deze vervoerstypen de komende jaren voor hun rekening. 

Het eerste perceel (Oost) betreft het vraagafhankelijk vervoer voor inwoners van de gemeenten Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar. Dit perceel is door bedrijfsvoeringsorganisatie Doelgroepenvervoer Regio Arnhem Nijmegen (BVO DRAN) gegund aan Munckhof, evenals het routegebonden vervoer (percelen J en L) voor inwoners van Arnhem, Doesburg, Renkum, Rheden en Rozendaal. Het andere deel (perceel K) is gegund aan Willemsen- de Koning. Het routegebonden vervoer voor inwoners van de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Heumen, Berg en Dal en Mook en Middelaar (perceel D) is gegund aan Taxi Witteveen. De contracten gaan in op donderdag 1 augustus 2024 en hebben een totale looptijd van tien jaar.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Drie vervoerders slepen Avan-vervoer binnen | TaxiPro
Munckhof
Arnhem-Nijmegen

Drie vervoerders slepen Avan-vervoer binnen

Onder meer Munckhof sleepte een perceel in de wacht. Foto: Munckhof

Het vraagafhankelijk en collectief vervoer van Avan is definitief gegund aan drie verschillende partijen. Munckhof, Taxi Witteveen en Willemsen- de Koning nemen vanaf 1 augustus 2024 deze vervoerstypen de komende jaren voor hun rekening. 

Het eerste perceel (Oost) betreft het vraagafhankelijk vervoer voor inwoners van de gemeenten Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar. Dit perceel is door bedrijfsvoeringsorganisatie Doelgroepenvervoer Regio Arnhem Nijmegen (BVO DRAN) gegund aan Munckhof, evenals het routegebonden vervoer (percelen J en L) voor inwoners van Arnhem, Doesburg, Renkum, Rheden en Rozendaal. Het andere deel (perceel K) is gegund aan Willemsen- de Koning. Het routegebonden vervoer voor inwoners van de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Druten, Heumen, Berg en Dal en Mook en Middelaar (perceel D) is gegund aan Taxi Witteveen. De contracten gaan in op donderdag 1 augustus 2024 en hebben een totale looptijd van tien jaar.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.