Nationale Taxidag, aankondiging

Gratis inschrijving Nationale Taxidag 2014 geopend

De inschrijving voor de Nationale Taxidag 2014 op 18 september in Maarssen (Utrecht) is geopend. De Nationale Taxidag is hét jaarlijkse evenement voor de taxibranche. Deze gratis netwerkdag met vakbeurs biedt zowel taxi-ondernemers als zzp-chauffeurs en opdrachtgevers in het contractvervoer een interessante en actieve dag vol workshops en gezelligheid. Organisator is TaxiPro.nl, het online vakblad voor de taxisector.

De Nationale Taxidag richt zich op taxi-ondernemers van loondienstbedrijven, zzp-taxichauffeurs en opdrachtgevers in het contractvervoer. Door de dag heen worden diverse interessante workshops gehouden die interessant zijn voor zowel taxi-ondernemers van loondienstbedrijven als zzp-taxichauffeurs. Daarnaast zijn diverse toeleveranciers van de taxisector aanwezig met een stand op de beursvloer. Bekijk het gratis workshop-programma via: www.taxipro.nl/taxidag-2014/workshops/

Boordcomputer Taxi

Zo organiseert TaxiPro.nl een gratis workshop over de Boordcomputer Taxi. De verwachting is dat tijdens het congres op 18 september vrijwel de voltallige taxibranche over een BCT beschikt. Maar dat wil nog niet zeggen dat alles duidelijk is over de bediening, controles en de fiscale behandeling. Tijdens de workshop kunnen taxi-ondernemers al hun vragen stellen aan de betrokken partijen.

Verder is er een workshop over taxi-bestel-apps. Die zijn flink in opmars en de bestaande taxisector voelt zich bedreigd. Veel regels schijnen niet te gelden voor taxi apps, zoals gebruik taximeter. En wat betekenen dergelijke apps voor het TTO-systeem. Is dat dan straks nog wel nodig? En zorgt de opkomst van deze apps er nu eindelijk voor dat de overheid een hoop overbodige taxi-regels afschaft?

Nationaal Congres Contractvervoer

De derde editie van het Congres Contractvervoer is onderdeel van de Nationale Taxidag op 18 september 2014. De doelgroep van het congres is zowel personenvervoersbedrijven als opdrachtgevers van contractvervoer bij de overheid en zorgverzekeraars. Diverse topsprekers geven een presentatie over zaken die op dat moment spelen in het contractvervoer. Te denken valt aan regiecentrale, kostenbesparingen bij aanbestedingen, inzet ov voor doelgroepenvervoer, aanbodgestuurd wmo-vervoer en juridische tips&trics.

De toegang tot de Nationale Taxidag en de bijbehorende workshops is gratis. Voor het onderdeel Congres Contractvervoer geldt wel een entree. Taxi-ondernemers en opdrachtgevers van de overheid betalen slechts 99 euro voor toegang hiertoe. De sprekers worden binnenkort bekend gemaakt. Bekijk het programma via: www.taxipro.nl/taxidag-2014/congres/ 

Locatie

Het congres vindt plaats op evenementenlocatie InnStyle in Utrecht (Maarssen). Deze luxe en moderne locatie met open uitstraling biedt zeer veel ruimte voor zowel beurs, netwerken en congres. Het ligt op een kwartier rijden vanaf Centraal Station Utrecht. Voor bezoekers die met OV komen, rijdt er doorlopend een gratis pendelbus. Op de Nationale Taxidag zullen naar verwachting minimaal 700 taxi-ondernemers en 150 opdrachtgevers van contractvervoer aanwezig zijn.

Iedereen betrokken in de taxibranche is van harte welkom op de gratis te bezoeken Nationale Taxidag 2014

Rectange, NTD, Nationale Taxidag, Congres Contractvervoer, 2014

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gratis inschrijving Nationale Taxidag 2014 geopend | TaxiPro
Nationale Taxidag, aankondiging

Gratis inschrijving Nationale Taxidag 2014 geopend

De inschrijving voor de Nationale Taxidag 2014 op 18 september in Maarssen (Utrecht) is geopend. De Nationale Taxidag is hét jaarlijkse evenement voor de taxibranche. Deze gratis netwerkdag met vakbeurs biedt zowel taxi-ondernemers als zzp-chauffeurs en opdrachtgevers in het contractvervoer een interessante en actieve dag vol workshops en gezelligheid. Organisator is TaxiPro.nl, het online vakblad voor de taxisector.

De Nationale Taxidag richt zich op taxi-ondernemers van loondienstbedrijven, zzp-taxichauffeurs en opdrachtgevers in het contractvervoer. Door de dag heen worden diverse interessante workshops gehouden die interessant zijn voor zowel taxi-ondernemers van loondienstbedrijven als zzp-taxichauffeurs. Daarnaast zijn diverse toeleveranciers van de taxisector aanwezig met een stand op de beursvloer. Bekijk het gratis workshop-programma via: www.taxipro.nl/taxidag-2014/workshops/

Boordcomputer Taxi

Zo organiseert TaxiPro.nl een gratis workshop over de Boordcomputer Taxi. De verwachting is dat tijdens het congres op 18 september vrijwel de voltallige taxibranche over een BCT beschikt. Maar dat wil nog niet zeggen dat alles duidelijk is over de bediening, controles en de fiscale behandeling. Tijdens de workshop kunnen taxi-ondernemers al hun vragen stellen aan de betrokken partijen.

Verder is er een workshop over taxi-bestel-apps. Die zijn flink in opmars en de bestaande taxisector voelt zich bedreigd. Veel regels schijnen niet te gelden voor taxi apps, zoals gebruik taximeter. En wat betekenen dergelijke apps voor het TTO-systeem. Is dat dan straks nog wel nodig? En zorgt de opkomst van deze apps er nu eindelijk voor dat de overheid een hoop overbodige taxi-regels afschaft?

Nationaal Congres Contractvervoer

De derde editie van het Congres Contractvervoer is onderdeel van de Nationale Taxidag op 18 september 2014. De doelgroep van het congres is zowel personenvervoersbedrijven als opdrachtgevers van contractvervoer bij de overheid en zorgverzekeraars. Diverse topsprekers geven een presentatie over zaken die op dat moment spelen in het contractvervoer. Te denken valt aan regiecentrale, kostenbesparingen bij aanbestedingen, inzet ov voor doelgroepenvervoer, aanbodgestuurd wmo-vervoer en juridische tips&trics.

De toegang tot de Nationale Taxidag en de bijbehorende workshops is gratis. Voor het onderdeel Congres Contractvervoer geldt wel een entree. Taxi-ondernemers en opdrachtgevers van de overheid betalen slechts 99 euro voor toegang hiertoe. De sprekers worden binnenkort bekend gemaakt. Bekijk het programma via: www.taxipro.nl/taxidag-2014/congres/ 

Locatie

Het congres vindt plaats op evenementenlocatie InnStyle in Utrecht (Maarssen). Deze luxe en moderne locatie met open uitstraling biedt zeer veel ruimte voor zowel beurs, netwerken en congres. Het ligt op een kwartier rijden vanaf Centraal Station Utrecht. Voor bezoekers die met OV komen, rijdt er doorlopend een gratis pendelbus. Op de Nationale Taxidag zullen naar verwachting minimaal 700 taxi-ondernemers en 150 opdrachtgevers van contractvervoer aanwezig zijn.

Iedereen betrokken in de taxibranche is van harte welkom op de gratis te bezoeken Nationale Taxidag 2014

Rectange, NTD, Nationale Taxidag, Congres Contractvervoer, 2014

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.