BCT Cabman

Uitbreiding bestuur en investeerder om ambities Euphoria te realiseren

Taxiondernemers kunnen hun oude BCT inleveren, in ruil voor korting bij de aanschaf van een MDT. Foto: Cabman

Euphoria Software, het bedrijf dat Cabman BCT’s maakt, heeft sinds 1 januari 2022 twee nieuwe aandeelhouders en bestuurders: Toshin Tjin-A-Sie en Vincent Bekker. Bovendien heeft het softwarebedrijf een investeerder aan boord gehaald om de verdere groei en internationale ambities te ondersteunen.

Euphoria heeft ambitieuze toekomstplannen. Dit maakt dan ook dat zij deze stappen hebben gezet. “We gaan komende jaren de focus leggen op het ontwikkelen van nieuwe planningssoftware, driver apps en nieuwe voertuigapparatuur. Hierbij richten we ons op zowel de Nederlandse als internationale markt.”

De investeerder die het bedrijf hiervoor aan heeft getrokken is Plain Vanilla Investments. “Zij gaan ons ondersteunen met hun uitgebreide ervaring met groeiende bedrijven. Daarnaast helpen ze ons bij het aanboren van nieuwe markten en waar mogelijk overnames.”

Voor de klanten van Euphoria zal er ondanks deze ontwikkelingen weinig veranderen. De huidige directeur Leon van Lier zal samen met Tjin-A-Sie en Bekker de directie gaan voeren en de continuïteit waarborgen. Tjin-A-Sie is momenteel verantwoordelijk voor de afdelingen Operations en Sales binnen Euphoria. Bekker is daarentegen verantwoordelijk voor de afdeling Development en houdt zich bezig met de kwaliteit van onze producten.

Out of the box, maar ook realistisch

Beide heren zijn blij dat zij deze stap kunnen zetten. “Met trots en veel plezier werken we nu al tien jaar bij Euphoria. We willen graag de lijn die we afgelopen jaren hebben ingezet doorzetten en met het team verder bouwen aan nieuwe oplossingen voor de altijd in beweging zijnde personenvervoersmarkt.”

Het mooie aan de branche is volgens Tjin-A-Sie en Bekker dat het een echte ons-kent-ons wereld is waarbij er altijd de mogelijkheid is om samen van idee tot innovatieve oplossing te komen. “Out of the box maar ook zeker realistisch blijven is wat de markt van ons mag blijven verwachten.”

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Uitbreiding bestuur en investeerder om ambities Euphoria te realiseren | TaxiPro
BCT Cabman

Uitbreiding bestuur en investeerder om ambities Euphoria te realiseren

Taxiondernemers kunnen hun oude BCT inleveren, in ruil voor korting bij de aanschaf van een MDT. Foto: Cabman

Euphoria Software, het bedrijf dat Cabman BCT’s maakt, heeft sinds 1 januari 2022 twee nieuwe aandeelhouders en bestuurders: Toshin Tjin-A-Sie en Vincent Bekker. Bovendien heeft het softwarebedrijf een investeerder aan boord gehaald om de verdere groei en internationale ambities te ondersteunen.

Euphoria heeft ambitieuze toekomstplannen. Dit maakt dan ook dat zij deze stappen hebben gezet. “We gaan komende jaren de focus leggen op het ontwikkelen van nieuwe planningssoftware, driver apps en nieuwe voertuigapparatuur. Hierbij richten we ons op zowel de Nederlandse als internationale markt.”

De investeerder die het bedrijf hiervoor aan heeft getrokken is Plain Vanilla Investments. “Zij gaan ons ondersteunen met hun uitgebreide ervaring met groeiende bedrijven. Daarnaast helpen ze ons bij het aanboren van nieuwe markten en waar mogelijk overnames.”

Voor de klanten van Euphoria zal er ondanks deze ontwikkelingen weinig veranderen. De huidige directeur Leon van Lier zal samen met Tjin-A-Sie en Bekker de directie gaan voeren en de continuïteit waarborgen. Tjin-A-Sie is momenteel verantwoordelijk voor de afdelingen Operations en Sales binnen Euphoria. Bekker is daarentegen verantwoordelijk voor de afdeling Development en houdt zich bezig met de kwaliteit van onze producten.

Out of the box, maar ook realistisch

Beide heren zijn blij dat zij deze stap kunnen zetten. “Met trots en veel plezier werken we nu al tien jaar bij Euphoria. We willen graag de lijn die we afgelopen jaren hebben ingezet doorzetten en met het team verder bouwen aan nieuwe oplossingen voor de altijd in beweging zijnde personenvervoersmarkt.”

Het mooie aan de branche is volgens Tjin-A-Sie en Bekker dat het een echte ons-kent-ons wereld is waarbij er altijd de mogelijkheid is om samen van idee tot innovatieve oplossing te komen. “Out of the box maar ook zeker realistisch blijven is wat de markt van ons mag blijven verwachten.”

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.