Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev

Jongen (7) week na botsing met taxi in Den Helder overleden

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Ignatiev

Een zevenjarige jongen uit Hoorn is maandagavond overleden aan de verwondingen die hij vorige week opliep bij een botsing met een taxi in Den Helder. Over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend.

Dit meldt het Noordhollands Dagblad. Het ongeval vond maandag 25 april rond 19.00 uur plaats bij een zebrapad ter hoogte van de Jan in ’t Veldstraat in Den Helder. Een traumahelikopter kwam ter plekke en met ernstig letsel werd de jongen overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek

Zoals gebruikelijk bij dit soort ernstige ongevallen, is de bestuurder van de taxi aangehouden. Hij moest onder meer een verklaring afleggen en er werd uitgezocht of hij onder invloed was van verdovende middelen. Het onderzoek van de politie loopt nog. Mede daarom kan de politie nog niks vertellen over de toedracht van het ongeval.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Jongen (7) week na botsing met taxi in Den Helder overleden | TaxiPro
Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev

Jongen (7) week na botsing met taxi in Den Helder overleden

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Ignatiev

Een zevenjarige jongen uit Hoorn is maandagavond overleden aan de verwondingen die hij vorige week opliep bij een botsing met een taxi in Den Helder. Over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend.

Dit meldt het Noordhollands Dagblad. Het ongeval vond maandag 25 april rond 19.00 uur plaats bij een zebrapad ter hoogte van de Jan in ’t Veldstraat in Den Helder. Een traumahelikopter kwam ter plekke en met ernstig letsel werd de jongen overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek

Zoals gebruikelijk bij dit soort ernstige ongevallen, is de bestuurder van de taxi aangehouden. Hij moest onder meer een verklaring afleggen en er werd uitgezocht of hij onder invloed was van verdovende middelen. Het onderzoek van de politie loopt nog. Mede daarom kan de politie nog niks vertellen over de toedracht van het ongeval.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.