Theorieles Taxiwerq
Thema-uitzending

Kijk terug: De opleiding van taxichauffeurs in beeld

Foto: screenshot video Taxiwerq (van Rutger Smale)

Om nieuwe chauffeurs snel en goed voorbereid aan de slag te kunnen laten gaan en ervoor te zorgen dat bestaande chauffeurs kwalitatief vervoer blijven leveren, is goede opleiding van groot belang. Wat zijn de mogelijkheden en ontwikkelingen op dit gebied? Hierover werd woensdag gesproken in TaxiPro TV.

Om taxichauffeur te worden is het chauffeursdiploma taxi vereist. De opleiding hiervoor kan via een verkeersschool worden gevolgd, maar er zijn ook taxibedrijven die hun chauffeurs zelf opleiden. Zo ook het Connexxion. Minke Jansma, HR-manager Taxi bij moederbedrijf Transdev, was te gast om hierover te vertellen. Ook was er een videoreportage te zien waarin er een inkijkje wordt gegeven in de praktijkopleiding van Taxiwerq.

Gepersonaliseerde cursussen

Tot slot was Yvonne Botterhuis, oprichter van ABC Taxikeurmerk Advies & Training, te gast om te vertellen wat haar opvalt bij de opleiding van chauffeurs en over de cursussen op maat die zij bieden aan bedrijven. Ook kondigde ze aan dat ABC de cursussen en examens mag gaan verzorgen voor het lokale Rotterdamse taxikeurmerk, dat verplicht is voor chauffeurs die aangesloten zijn bij een TTO in de stad.

De uitzending is hier terug te zien:

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Kijk terug: De opleiding van taxichauffeurs in beeld | TaxiPro
Theorieles Taxiwerq
Thema-uitzending

Kijk terug: De opleiding van taxichauffeurs in beeld

Foto: screenshot video Taxiwerq (van Rutger Smale)

Om nieuwe chauffeurs snel en goed voorbereid aan de slag te kunnen laten gaan en ervoor te zorgen dat bestaande chauffeurs kwalitatief vervoer blijven leveren, is goede opleiding van groot belang. Wat zijn de mogelijkheden en ontwikkelingen op dit gebied? Hierover werd woensdag gesproken in TaxiPro TV.

Om taxichauffeur te worden is het chauffeursdiploma taxi vereist. De opleiding hiervoor kan via een verkeersschool worden gevolgd, maar er zijn ook taxibedrijven die hun chauffeurs zelf opleiden. Zo ook het Connexxion. Minke Jansma, HR-manager Taxi bij moederbedrijf Transdev, was te gast om hierover te vertellen. Ook was er een videoreportage te zien waarin er een inkijkje wordt gegeven in de praktijkopleiding van Taxiwerq.

Gepersonaliseerde cursussen

Tot slot was Yvonne Botterhuis, oprichter van ABC Taxikeurmerk Advies & Training, te gast om te vertellen wat haar opvalt bij de opleiding van chauffeurs en over de cursussen op maat die zij bieden aan bedrijven. Ook kondigde ze aan dat ABC de cursussen en examens mag gaan verzorgen voor het lokale Rotterdamse taxikeurmerk, dat verplicht is voor chauffeurs die aangesloten zijn bij een TTO in de stad.

De uitzending is hier terug te zien:

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.