Praktijkopleiding Taxiwerq meeloopdag
Video

Video: Impressie praktijkopleiding voor taxichauffeurs

Foto ter illustratie.Foto: TaxiPro

Detacheerder Taxiwerq ontzorgt taxibedrijven door de opleiding van chauffeurs op zich te nemen. TaxiPro liep mee met twee praktijklessen en geeft een impressie van wat er bij de opleiding komt kijken. 

Taxiwerq boekt ongeveer 1.000 examens per jaar in voor aspirant-chauffeurs. Door dit uit handen te nemen van taxibedrijven kunnen deze bedrijven volgens Dennis Rottier, teamleider Vakbekwaamheid Taxi bij Taxiwerq, bezig zijn met waar ze goed in zijn: het daadwerkelijk plannen en uitvoeren van de ritten.

Eerste les

TaxiPro liep mee met de eerste praktijkles van twee aspirant-chauffeurs. Tijdens deze les maken cursisten kennis maken met het voertuig, hoe het navigatiesysteem werkt en krijgen ze de nodige ondersteuning voor het behalen van het praktijkexamen.

Bekijk de video-reportage van de meeloopdag hier:

Lees ook:

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.