Foto van een politieauto.
Politie zoekt getuigen

Man mishandeld op taxistandplaats Purmerend

Close-up van een politieauto. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Livinus

Een 38-jarige man uit Purmerend is in de nacht van vrijdag 23 september op zaterdag 24 september mishandeld op de taxistandplaats bij de Plantsoenstraat. De politie is naarstig op zoek naar getuigen van de mishandeling. 

Tussen 00.00 uur en 00.20 uur is de 38-jarige man uit Purmerend in gesprek met een taxichauffeur, zo meldt de politie. Daarna ontstaat er een woordenwisseling met een omstander. Het slachtoffer werd door deze man vervolgens zwaar mishandeld en liep daarbij ernstig letsel op. Het is nog onduidelijk wat zich in de betreffende nacht precies heeft afgespeeld. De politie is daarom op zoek naar getuigen.

Een (jonge)man van ongeveer 1.90 meter lang, met kort haar en een fors postuur geldt als verdachte. Volgens de politie droeg hij die avond een donkergekleurde jas.

Getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die de mishandeling hebben zien gebeuren, vooral met de desbetreffende taxichauffeur. Tijdens de woordenwisseling stond er ook een meisje/vrouw in de buurt van de verdachte. Zij had bruin lang haar, is ongeveer 1.80 meter lang en droeg mogelijk een spijkerjasje. De identiteit van deze mogelijke getuige is nog niet bekend. “Daarom doet de politie een oproep aan deze en andere eventuele andere getuigen om zich te melden.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Man mishandeld op taxistandplaats Purmerend | TaxiPro
Foto van een politieauto.
Politie zoekt getuigen

Man mishandeld op taxistandplaats Purmerend

Close-up van een politieauto. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Livinus

Een 38-jarige man uit Purmerend is in de nacht van vrijdag 23 september op zaterdag 24 september mishandeld op de taxistandplaats bij de Plantsoenstraat. De politie is naarstig op zoek naar getuigen van de mishandeling. 

Tussen 00.00 uur en 00.20 uur is de 38-jarige man uit Purmerend in gesprek met een taxichauffeur, zo meldt de politie. Daarna ontstaat er een woordenwisseling met een omstander. Het slachtoffer werd door deze man vervolgens zwaar mishandeld en liep daarbij ernstig letsel op. Het is nog onduidelijk wat zich in de betreffende nacht precies heeft afgespeeld. De politie is daarom op zoek naar getuigen.

Een (jonge)man van ongeveer 1.90 meter lang, met kort haar en een fors postuur geldt als verdachte. Volgens de politie droeg hij die avond een donkergekleurde jas.

Getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die de mishandeling hebben zien gebeuren, vooral met de desbetreffende taxichauffeur. Tijdens de woordenwisseling stond er ook een meisje/vrouw in de buurt van de verdachte. Zij had bruin lang haar, is ongeveer 1.80 meter lang en droeg mogelijk een spijkerjasje. De identiteit van deze mogelijke getuige is nog niet bekend. “Daarom doet de politie een oproep aan deze en andere eventuele andere getuigen om zich te melden.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.