Taxibusje van Willemsen- de Koning
Hoger beroep

Regiotaxi Twente definitief naar Willemsen- de Koning

Taxibusje van Willemsen- de Koning. Foto: Willemsen- de Koning

De Regiotaxi Twente gaat definitief naar Willemsen- de Koning. In eerste instantie werd deze opdracht al gegund aan het Arnhemse vervoersbedrijf, maar de voorzieningenrechter stak daar in mei een stokje voor. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Regiotaxi Twente definitief naar Willemsen- de Koning | TaxiPro
Taxibusje van Willemsen- de Koning
Hoger beroep

Regiotaxi Twente definitief naar Willemsen- de Koning

Taxibusje van Willemsen- de Koning. Foto: Willemsen- de Koning

De Regiotaxi Twente gaat definitief naar Willemsen- de Koning. In eerste instantie werd deze opdracht al gegund aan het Arnhemse vervoersbedrijf, maar de voorzieningenrechter stak daar in mei een stokje voor. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.