taxibord, taxi

Hardenbergse Taxichauffeur is weer op vrije voeten

ZWOLLE – De 35-jarige taxichauffeur uit Hardenberg die afgelopen weekeind betrokken was bij een dodelijk ongeluk in Hardenberg is woensdagmiddag vrijgekomen.

De rechter-commissaris oordeelde dat er geen risico was voor herhaling van het roekeloos rijgedrag waar het Openbaar Ministerie hem van verdenkt. De officier van justitie eiste dat de chauffeur in hechtenis zou blijven.

De Hardenberger taxichauffeur zou met zijn taxibusje met zes inzittenden door rood gereden zijn op de kruising JC Kellerlaan en de N34. Bij de botsing die volgde is één man uit Slagharen omgekomen. De uitkomsten van het technisch onderzoek naar het ongeval moeten uitmaken of de chauffeur vervolgd gaat worden of niet, zo meldt De Stentor.

Lees ook: Taxichauffeur dodelijk ongeval Hardenberg is opgepakt

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.